“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010

Salam and Hello To All Beautiful Mommies, Daddies, Aunties, Uncles and so on!
Memandangkan dah nak dekat akhir tahun ni, blog harlindahalim dengan penuh rasa bangganya ingin menganjurkan contest untuk anda semua! Contest ini diberi namajeng..jeng..jeng…
.
.
.
.
.
.
“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!
Contest yang sangat mudah dan juga memberi peluang kepada kalian semua untuk menayangkan gambar-gambar anak anda yang baru nak bergigi or sudah pun bergigi..ehehe..

So, macam biasa, setiap contest ada syarat-syaratnye kan? Mestilah kena ada syarat sebab kite nak bagi HADIAH kepada peserta yang berjaya menggondol tempat PERTAMA, KEDUA & KETIGA! Tapi syaratnye taklah susah pun…Sonang ajo… =)

Syarat-syarat untuk menyertai “SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010 ini ialah :-

1) Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini.

2) Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan – 3 tahun.

3) Sila sertakan SATU(1) keping gambar bayi/kanak-kanak tersebut sedang tersenyum atau tersengih sambil menunjukkan giginye. The most important thing is –> They’re are showing their teeth in the picture ya! =)
4) Di bahagian bawah gambar tersebut jangan lupa untuk nyatakan information seperti di bawah :

- Nama penuh bayi/kanak-kanak
- D.O.B dan umur
- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut
- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =)
5) Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/ di dalam entry penyertaan anda.

6) Letakkan BANNER  CONTEST (seperti di bawah) di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda bersama-sama dengan permalinknya ke blog ini.

7) Selepas semuanye settle, JANGAN LUPA tinggalkan jejak/letakkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT BOX kat bawah entry ini ya…


8)Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.
Perkara-perkara yang WAJIB ada dalam entry penyertaan anda :

LINK Entri Pertandingan ini:

BANNER CONTEST untuk diletakkan di bahagian SIDEBAR blog anda:

Hadiah-hadiah Menarik Yang Menanti Anda:

First (1st) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)

Second (2nd) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)

Third (3rd) Prize
Tote Bag (worth RM50)

JOM JOIN THE CONTEST KAWAN-KAWAN! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. [...] Sangat PENTING untuk saya maklumkan di sini bahawa URL/LINK PERTANDINGAN telah pun bertukar ye. Ini disebabkan perpindahan blog Rich Mom Diary dari blogspot ke domain baru. Jadinye link tersebut secara automatiknya bertukar jugak. LINK PERTANDINGAN yang baru telah saya tukar seperti di dalam entry tersebut iaitu seperti di bawah :- Yang Baru: http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/ [...]

Leave a Reply

*


CommentLuv badge