“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010

Salam and Hello To All Beautiful Mommies, Daddies, Aunties, Uncles and so on!
Memandangkan dah nak dekat akhir tahun ni, blog harlindahalim dengan penuh rasa bangganya ingin menganjurkan contest untuk anda semua! Contest ini diberi namajeng..jeng..jeng…
.
.
.
.
.
.
“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!
Contest yang sangat mudah dan juga memberi peluang kepada kalian semua untuk menayangkan gambar-gambar anak anda yang baru nak bergigi or sudah pun bergigi..ehehe..

So, macam biasa, setiap contest ada syarat-syaratnye kan? Mestilah kena ada syarat sebab kite nak bagi HADIAH kepada peserta yang berjaya menggondol tempat PERTAMA, KEDUA & KETIGA! Tapi syaratnye taklah susah pun…Sonang ajo… =)

Syarat-syarat untuk menyertai “SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010 ini ialah :-

1) Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini.

2) Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan – 3 tahun.

3) Sila sertakan SATU(1) keping gambar bayi/kanak-kanak tersebut sedang tersenyum atau tersengih sambil menunjukkan giginye. The most important thing is –> They’re are showing their teeth in the picture ya! =)
4) Di bahagian bawah gambar tersebut jangan lupa untuk nyatakan information seperti di bawah :

– Nama penuh bayi/kanak-kanak
– D.O.B dan umur
– Hobby bayi/kanak-kanak tersebut
– Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =)
5) Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/ di dalam entry penyertaan anda.

6) Letakkan BANNER  CONTEST (seperti di bawah) di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda bersama-sama dengan permalinknya ke blog ini.

7) Selepas semuanye settle, JANGAN LUPA tinggalkan jejak/letakkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT BOX kat bawah entry ini ya…


8)Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.
Perkara-perkara yang WAJIB ada dalam entry penyertaan anda :

LINK Entri Pertandingan ini:

BANNER CONTEST untuk diletakkan di bahagian SIDEBAR blog anda:

Hadiah-hadiah Menarik Yang Menanti Anda:

First (1st) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)

Second (2nd) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)

Third (3rd) Prize
Tote Bag (worth RM50)

JOM JOIN THE CONTEST KAWAN-KAWAN! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

163 Comments

  1. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) November 4, 2010
  2. @e_da November 9, 2010
  3. Ain November 10, 2010
  4. ann @ hatiberbunga November 10, 2010
  5. Min Aina Ila Aina November 10, 2010
  6. Min Aina Ila Aina November 10, 2010
  7. norihan November 10, 2010
  8. ann @ hatiberbunga November 10, 2010
  9. Cute MuM November 10, 2010
  10. mummy_ayu November 10, 2010
  11. mummy_ayu November 10, 2010
  12. MamaRifqy November 11, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  13. Mohamad Amin November 11, 2010
  14. Liyana November 11, 2010
  15. ..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. November 11, 2010
  16. Fara November 11, 2010
  17. Ummi AmnaAmzar November 11, 2010
  18. Masrina binti Alim November 11, 2010
  19. CatlinaFly November 11, 2010
  20. amyeryn November 12, 2010
  21. Ibu Ayra November 12, 2010
  22. mamaaerish@eb November 12, 2010
  23. DiDie RedWan November 12, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  24. Liyana November 12, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  25. UmiDAnisH November 12, 2010
  26. Anne November 12, 2010
  27. akma November 12, 2010
  28. MamaRifqy November 12, 2010
  29. Norainie Abdullah November 13, 2010
  30. LisaVsKhusairi November 14, 2010
  31. Melz November 14, 2010
  32. nai November 14, 2010
  33. TeacherAzimah November 14, 2010
  34. Lily Azliyana November 14, 2010
  35. nora November 15, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  36. AshAnas November 15, 2010
  37. NANI November 15, 2010
  38. aniza November 15, 2010
  39. aniza November 15, 2010
  40. Pingback: PENGUMUMAN PENTING MELAMPAU! | Harlinda Halim November 15, 2010
  41. Just November 15, 2010
  42. ibuafiqah November 15, 2010
  43. ctsfin November 15, 2010
  44. zety zainal November 15, 2010
  45. ayu November 15, 2010
  46. SJB November 16, 2010
    • Harlinda Halim November 24, 2010
  47. ibuafiqah November 16, 2010
  48. NANI November 16, 2010
  49. Seri November 16, 2010
  50. nureen November 17, 2010
  51. huda November 18, 2010
  52. ctsfin November 18, 2010
  53. Seri November 18, 2010
  54. nurhayati November 19, 2010
  55. mama fatin_wani November 19, 2010
  56. chugie November 19, 2010
  57. mamaQaseh November 19, 2010
  58. jie November 20, 2010
  59. mappiau November 22, 2010
  60. yana November 22, 2010
  61. nurhayati November 22, 2010
  62. Nai November 22, 2010
  63. mamafatin November 22, 2010
  64. dayu November 23, 2010
    • Harlinda Halim November 24, 2010
  65. alycia November 23, 2010
  66. jie November 23, 2010
  67. beba November 23, 2010
  68. norayus November 23, 2010
  69. yana November 24, 2010
  70. Seri November 24, 2010
  71. jie November 24, 2010
  72. mamaaiman November 24, 2010
  73. MamaDamia a.k.a Haiza November 25, 2010
  74. faizah November 25, 2010
  75. faizah November 25, 2010
  76. ibualeeshamaisara @ anum November 25, 2010
  77. mamaQaseh November 25, 2010
  78. ibualeeshamaisara @ anum November 26, 2010
  79. Puteri November 26, 2010
  80. Qaseh tia November 26, 2010
  81. Qaseh tia November 26, 2010
  82. yana November 26, 2010
  83. jaijina November 26, 2010
  84. diya November 27, 2010
  85. syazwana jamal November 27, 2010
  86. Mama adha November 29, 2010
  87. ziyta November 29, 2010
  88. rose November 29, 2010
  89. remizati November 30, 2010
  90. Madihah November 30, 2010
  91. rose November 30, 2010
  92. Hana Kirana December 1, 2010
  93. kosaifriks December 1, 2010
  94. Yanti Isa December 1, 2010
  95. ibu damia December 1, 2010
  96. anassuhada December 2, 2010
  97. qaseh tia December 2, 2010
  98. Nik Ha December 2, 2010
  99. oren December 2, 2010
  100. mummyzara December 2, 2010
  101. mummyzara December 2, 2010
  102. has December 3, 2010
  103. Nik Ha December 3, 2010
  104. anassuhada December 3, 2010
  105. YanaNuar December 3, 2010
  106. wina December 3, 2010
  107. ummihasni December 3, 2010
  108. Chot December 3, 2010
  109. Mama Khairan @ Rudy December 3, 2010
  110. Ummi sofiyyah December 3, 2010
  111. HASLIZA December 3, 2010
  112. aisyah makhzan December 4, 2010
  113. mummyzara December 4, 2010
  114. ibualeeshamaisara December 8, 2010
  115. fina December 13, 2010
  116. Mrs. K December 17, 2010
  117. aimaniman December 23, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge