Popular Posts

“SHOW YOUR TEETH...

Salam and Hello To All Beautiful Mommies, Daddies, Aunties, ...

And the results...

Saya adalah seorang yang sangat-sangat tidak sukakan KETIDAKPASTIAN ... saya ...

Updates – Senarai...

First of all, thanks a lot di atas penyertaan yang ...

Preparing Solid Food...

Weekend baru ni adalah weekend yg sgt besh! Sy punyai ...

Special Entry For...

Saya cukup suka “tolong” orang yang sangat kepinginkan ...

Twitter updates

No public Twitter messages. Twitter
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Salam and Hello To All Beautiful Mommies, Daddies, Aunties, Uncles and so on!
Memandangkan dah nak dekat akhir tahun ni, blog harlindahalim dengan penuh rasa bangganya ingin menganjurkan contest untuk anda semua! Contest ini diberi namajeng..jeng..jeng…
.
.
.
.
.
.
“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!
Contest yang sangat mudah dan juga memberi peluang kepada kalian semua untuk menayangkan gambar-gambar anak anda yang baru nak bergigi or sudah pun bergigi..ehehe..

So, macam biasa, setiap contest ada syarat-syaratnye kan? Mestilah kena ada syarat sebab kite nak bagi HADIAH kepada peserta yang berjaya menggondol tempat PERTAMA, KEDUA & KETIGA! Tapi syaratnye taklah susah pun…Sonang ajo… =)

Syarat-syarat untuk menyertai “SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010 ini ialah :-

1) Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini.

2) Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan – 3 tahun.

3) Sila sertakan SATU(1) keping gambar bayi/kanak-kanak tersebut sedang tersenyum atau tersengih sambil menunjukkan giginye. The most important thing is –> They’re are showing their teeth in the picture ya! =)
4) Di bahagian bawah gambar tersebut jangan lupa untuk nyatakan information seperti di bawah :

- Nama penuh bayi/kanak-kanak
- D.O.B dan umur
- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut
- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =)
5) Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/ di dalam entry penyertaan anda.

6) Letakkan BANNER  CONTEST (seperti di bawah) di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda bersama-sama dengan permalinknya ke blog ini.

7) Selepas semuanye settle, JANGAN LUPA tinggalkan jejak/letakkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT BOX kat bawah entry ini ya…


8)Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.
Perkara-perkara yang WAJIB ada dalam entry penyertaan anda :

LINK Entri Pertandingan ini:

BANNER CONTEST untuk diletakkan di bahagian SIDEBAR blog anda:

Hadiah-hadiah Menarik Yang Menanti Anda:

First (1st) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM150)

Second (2nd) Prize
Pakaian Bayi/Kanak-kanak (worth RM100)

Third (3rd) Prize
Tote Bag (worth RM50)

JOM JOIN THE CONTEST KAWAN-KAWAN! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

164 Responses so far.

  1. norihan says:

    Salam,
    saya dah tukar,try ni lak..

    http://dyandyrehan.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest.html
    kalau ada apa2 bagi tahu balik ye..

  2. ann @ hatiberbunga says:

    linda dearie..

    sori for the inconvenience..
    nway, dah betulkan dah.

    sila la terjah semula ye.. thanks.

    http://hatiberbunga.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  3. Cute MuM says:

    salam..
    Cute Dah betulkan..
    kalo ada kurang, bgtaulah yer..
    Tq..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  4. mummy_ayu says:

    salam kenal..nak join…
    nie link ayu..kalu ada kurang, inform ek..
    ma acih!
    http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  5. Liyana says:

    Saya nak join juge

    linknya http://anaqi.com/blog/?p=678
    saya follow di networkblog ye, saya bukan pengguna blogger

  6. ..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. says:

    kina pun nak join gak…

    http://mamaadam09.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  7. Fara says:

    salam..fara dah join..ini linknya..

    http://farzly.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    sila la terjah..ner tau x cukup syarat..

  8. DiDie RedWan says:

    Ok.. telah diperbetulkan url tu…

    http://didielife.blogspot.com

  9. Liyana says:

    okay, saya dah betulkan..
    sila jenguk
    http://anaqi.com/blog/?p=678

  10. UmiDAnisH says:

    Salam kenal..

    Saya nak join juga, jom tengok di http://umidanishku.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    Terima kasih kepada penganjur =)

  11. akma says:

    YAbedabedu~!! NAk join jugak.
    Nanti visit link ni ye.

    http://akma81.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    Mekacih bebanyak.

  12. Norainie Abdullah says:

    Salam..
    saya nak joint jugak… klik lah sini ye… betul tak cara penyertaan saya?

    http://norainieherbalife.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  13. Melz says:

    Hoho Ramai yang join :) nicelah hehe good luck alright

  14. Salam kenal puan penganjur..=)

    Sy nak join contest ni yek..Ini linknyer..

    http://zaranfamily.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest.html

    TQ..!!
    Lily Azliyana recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST

  15. nora says:

    salam, saya joint ye….

    http://miralittleprincess.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    utk link yg awk bg tu…saya try x link ke contest pun…yg link ke contest is this link…
    http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/
    may be you can check it out 1st….
    tq
    nora recently posted..Mengapa Khizir Tak Boleh Dimakan

  16. NANI says:

    salam..umi azwa dah join..mohon semak …klu ada yg kurg bgtau ye…

    http://nsazwa.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  17. aniza says:

    Salam,

    I joined ;)
    aniza recently posted..SHOW YOUR TEETH BABY! CONTEST

  18. aniza says:

    http://mamamuazsayang.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest.html

    alamak..tertinggal link lak tadi..so feel free to visit d link above ya! ;)
    aniza recently posted..SHOW YOUR TEETH BABY! CONTEST

  19. [...] Sangat PENTING untuk saya maklumkan di sini bahawa URL/LINK PERTANDINGAN telah pun bertukar ye. Ini disebabkan perpindahan blog Rich Mom Diary dari blogspot ke domain baru. Jadinye link tersebut secara automatiknya bertukar jugak. LINK PERTANDINGAN yang baru telah saya tukar seperti di dalam entry tersebut iaitu seperti di bawah :- Yang Baru: http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/ [...]

  20. SJB says:

    Hi, orang jauh(Canada) boleh ikut ker?

  21. nureen says:

    ok dh siap.. saya dh tukaq link..
    nureen recently posted..Horse @ Poney

  22. huda says:

    sy resubmit link

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    nnti chek yer..link baru sy letak dlm entry,link lama sy letak kat sidebar…
    huda recently posted..Jom Vote Husna!

  23. ctsfin says:

    Submit balik entry saya.. hari tue dah send, tapi u tak update kan pun..
    Your comment is awaiting moderation.
    November 15, 2010 at 5:08 pm

    So, ni entry saya yerr..
    http://adz-rie.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    tq..

  24. mama fatin_wani says:

    salam perkenalan,
    saya da join..

    http://almasfatin.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    kalau ada kurang bgtau ek, td try to be ur follower tp mcm ada problem jek, but nnti i try lg k..

  25. jie says:

    linda saya join ye. ini link nya (kalau ada silap bgtau ye). Excited first time join contest

    http://tentangnaqee.blogspot.com/2010/11/first-time-join-contest-show-your-teeth.html
    jie recently posted..First time join contest Show Your Teeth Baby Contest

  26. yana says:

    saye pun nak join jugak..hopefully ade luck dhia..
    tq..

  27. Nai says:

    Lyn saya dh lamai join tp x de nama lg tlg check lyn sy punya ni x ukup syrt lg ke??

    http://nkab.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  28. dayu says:

    alah, baby takde gigi lagi
    camne nak join
    tunjuk gusi je bleh?

  29. jie says:

    Testing testing. Dah cuba hantar sebelum ni tapi tak appear pulak.

    Ni link blog saya ye lyn
    http://tentangnaqee.blogspot.com/2010/11/first-time-join-contest-show-your-teeth.html
    jie recently posted..Eency Weency Spider

  30. beba says:

    salam..saya baru jek join… :D

    ni link saya ek: http://blog.beba-anas.com/contest/show-your-teeth-baby-contest-2010

    kalau ade yang tak cukup please let me know kay.. :)

    thanks..
    beba recently posted..“Show Your Teeth Baby!” Contest 2010!

  31. saya join contest awak…
    ini link nya….

    ibualeeshamaisara.blogspot.com/…/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    check it out ya…tq dear!

  32. mamaQaseh says:

    salam.. saya dah betulakan.. nanti kalau ada apa2 kekurangan bagi tau yer.. ni link saya
    http://qasehhanizd.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html
    mamaQaseh recently posted..THIS IS MY FAMILY 2ND CONTEST

  33. hai saya nak join…

    ibualeeshamaisara.blogspot.com/…/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    tq….

  34. Qaseh tia says:

    hai ..tia dh join..sudi2la jenguk blog tia ye..trima kasih.
    Qaseh tia recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

  35. Qaseh tia says:

    hai tia dh join..jenguk2la blog tia ye..trima kasih

    http://www.qasehblog.blogspot.com
    Qaseh tia recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

  36. jaijina says:

    salam harlina..kita join dah ye..ni linknya:

    http://ibuechaincontest.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    kalau ade pape yg tak lengkap silalah bgtau ye, mekaceh..
    jaijina recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

  37. diya says:

    salam kenal

    nk join contest ye..
    ape2 yg kurang sile bagi taw k

    http://diyalova84.blogspot.com/2010/11/blog-post_5361.html

    tq

  38. akak saya join..hehe..terlambat sikit tapi yang penting dapat join..jemput datang blog check kalau ada salah
    :D

    http://tomatowithcheese.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  39. Mama adha says:

    Hai salam kenal. sy dah join.
    Sila terjah and beritahu kalo ada kekurangan.

    http://girlperak.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html
    Mama adha recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

  40. Madihah says:

    Salam, saya join ya..Thank u
    Madihah recently posted..SHOW YOUR TEETH BABY! CONTEST 2010!

  41. anassuhada says:

    akak, saya dah join! ni link nye. jemput dtg blog ye. join last minit ni =)

    http://anassuhada-mahzam.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest.html
    anassuhada recently posted..✿ SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST

  42. qaseh tia says:

    hai kak…saya dh betulkan sumenya..tq yer!

    ni link saya http://www.qasehtia.blogspot.com
    qaseh tia recently posted..Jipaban – My 2010 Santarina

  43. mummyzara says:

    lynn saya join gak di saat2 akhir
    mummyzara recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

  44. mummyzara says:

    lynn kalau kita nak delete balik comment kita tu tak boleh ya hehe..

    http://waniezam.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  45. has says:

    salam perkenalanan..

    saya join..entri autopublish jam 10.45 pagi nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    thanks..
    has recently posted..Tutorial Pasang Facebook Like &amp Retweet Button

  46. anassuhada says:

    akak, sy dah hantar link hari tu, tapi kenapa tak ade respon. and link nye dah tak ada kat atas. kenapa?

    ni link nye ye. saya join tau.=)
    http://anassuhada-mahzam.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest.html
    anassuhada recently posted..✿ SHOW YOUR TEETH BABY CONTEST

  47. wina says:

    salam kenal kak..wina dah join ye!

    silalah check & bgtau kalau ade ape² yang tertinggal / tak betul :-)

    http://winacunkira.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  48. ummihasni says:

    ummi nk join gak…sempat lg tak?x wat n3 lg ni

  49. Chot says:

    Salam Lin,

    masih sempat lagi rasanya kalau chot join… ;) semak yer…

    http://mrsmasykur.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  50. Salam, ummi datang menjoinkan diri disaat akhir…harap diterima yer…

    ni link ummi:
    http://zahirahsofiyyah.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    Tq
    Ummi sofiyyah recently posted..“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

  51. HASLIZA says:

    Last minute join.Harap2 ade tuah.hehehe
    link contest
    http://azmieza-deqja.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

    kalau ada apa yang kurang dalam syarat peraduan contest ni bagitau ye.tq

  52. hai…kita nk join gak..sbnarnya dh wat ari 2 hrbln lg..tp mcm tk jd..brksmpatan lg tk?? hi sori ni 1st kita nk join contest
    so agak blurrr skit…http://bulan-hidupku.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  53. mummyzara says:

    salam lynn saya dah byk kali tgglkan komen kat sini, tapi still not published. sy nak join contest tu.penah tinggalkan komen pada 1/12 tapi tak boleh

    http://waniezam.blogspot.com/2010/12/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  54. fina says:

    hi, kak agak2 sempat x nk join lg.. ter miss entry ni la.. lme dh xmnjengah ,kje blambak..

  55. aimaniman says:

    nak join tp gg iman @ aiman dah x der tang dpan itamnyeeeee… pas tu gg dahiyah plak blom tumbuh.. x dapat la nak join.. jeles laa.. buat la contest gg paling tak tahan lama.. gerenti iman n aiman bleh join
    aimaniman recently posted..Nak Join Contest aa


*

CommentLuv badge