Selamat Hari Lahir Ke-28 Harlinda Halim! :)

Hehehe…tajuk entry adalah merupakan ucapan Hari Lahir untuk diri sendiri. Saya tak sempat nak wish birthday pada diri sendiri. So, hari ni saya wish lah diri saya yang saya rasa best nie… ;)

Melangkah ke usia 28 tahun saya rasa saya semakin “dewasa” dan matang or dalam erti kata sebenarnye saya rasa lebih TUA. Bila sebut pasal TUA saya rasa banyak lagi perkara yang saya masih belum achieve dalam life saya. At this age, saya masih lagi tak dapat nak buat macam-macam perkara yang saya inginkan dalam hidup saya. Saya masih rasa kurang dalam beberapa aspek. Tapi saya taklah mengangaap ianya satu kegagalan. Well, “Life is a JOURNEY, not a DESTINATION” right? So, kita harungi je lah segala-galanya yang mendatang dalam hidup kita ini…

Okay, if i were to look the other way round, daripada membilang banyak perkara yang belum dicapai, saya bersyukur kepada ALLAH SWT kerana sebenarnya LEBIH BANYAK perkara dah saya capai dalam hidup ini as compared to the earlier. Saya dah kawen, ada husband yang sangat best, ada anak lelaki yang sangat cute, bakal tambah anak lelaki lagi tahun ni, ada kerjaya tetap, ada bisnes (even not purely in a business line yet) dan macam-macam lagi lah… So, instead of feeling bad about all those things which i have yet to achieve and owned from my life’s wishlist, i better be grateful…a lot! Sebab saya yakin, mungkin beberapa impian saya masih belum saya dapat capai sekarang sebab ALLAH SWT masih belum mahu berikan pada saya. Sesungguhnya ALLAH SWT tahu apa yang terbaik untuk hamba-NYA. Yang penting YAKIN dengan kehendak-Nya dan apa yang sudah DIA aturkan untuk kita… :)

Okay, cukup lah tu. Ayat-ayat kat atas tu saya anggap sebagai satu peringatan untuk diri saya yang selalu lalai ni. Pantang tension, pantang pressure je, saya merungut! Hehehe..tambah2 dalam keadaan saya nie (Mak Buyong), lagilah saya sensitip tak tentu hala! ;) So, macam biase, saya nak share with uols gambar-gambar semasa celebrate birthday tempoh hari.

Hubby terchenta buat SURPRISE bawak saya gi makan candle light dinner kat satu tempat secret. Bila tanya die, nak gi mana, die asyik jawab “Rahsia,“… Saya pon pelik. Asyik cakap nak bawak saya gi satu tempat “Rahsia” je katanya… Last-last, Hubby stop keta kat satu area rumah banglo mewah2. Ingatkan nak buat surprise beli banglo untuk i satu tawww! Heheheh…rupe-rupenye . . . . . . . . . .

….

….

….

….

….

….

Nilah tempat rahsia tu! ;)

RAHSIA yang dirahsia-rahsiakan sangat tu!

Birthday MommyTukang buat surprise…Menunye…tak taw nak pilih ape ke benda nak makan!Hati berbunga riang..ehehehe…

Danish lak sedap-sedap tidurrrr time orang tengah havoc2!Ada DUA orang minah menyebok laki bini nak candle light dinner! ;)Ngantok sesangat rupenye dak tecik sorang nih!Time makan, tetibe ada lagu Happy Birthday dipasangkan…and sorang waiter tetibe antor brownies nih kat meja i…huhu…so sweet! :)!

Mak Kak yang rajin babysit Danish…TQ Mak Kak!

Suap-suap pengantin..ehehehe…Posing saaattt b4 balik!Caaaayang Hubby!Rahsia yang sangat SURPRISE! :)

My Loves….THANKS A LOT HUBBY!

Aku cinta kamu sampai ke hujung nyawa….mmmuahhhs! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. Ha kaw! licin lin makan…xpe baby dlm perut pun celebrate mak dia punye birthday..Rindu r kat lin …lama x jmpe lin…(jd mak buyong pun eddy still romantik). Bgus3x…korang ni the memang the best couple. Smoga berbahagia…dan pada lin kak ida ucapkan moga panjang umur, murah rezeki, berkekalan romantik tu hingga ke tua taw! and jgn garang2 lagik eh! Miss u sis!!!!!!!

Leave a Reply

*


CommentLuv badge