PENGUMUMAN PENTING MELAMPAU!

Pengumuman ini khusus untuk :-

1) Inform dan update peserta-peserta contest SYTB 2010 yang dah submit link penyertaan dan telah tersenarai dalam senarai peserta; DAN

2) Bakal-bakal peserta contest SYTB ynag bercadang nak join or dah buat entry penyertaan tapi masih belum submit link anda kepada saya.

Sangat PENTING untuk saya maklumkan di sini bahawa URL/LINK PERTANDINGAN telah pun bertukar ye. Ini disebabkan perpindahan blog Rich Mom Diary dari blogspot ke domain baru. Jadinye link tersebut secara automatiknya bertukar jugak. LINK PERTANDINGAN yang baru telah saya tukar seperti di dalam entry tersebut iaitu seperti di bawah :-

Yang Baru:

Yang Lama:

Sila ambil perhatian ye tentang perkara ini kawan-kawan…Untuk peserta yang dah submit link setakat hari Sabtu, 13/11/2010, tak perlu tukar link tersebut walaupun masih belum tersenarai ye.

And for those who has already being listed, anda tak perlu buat ape2 kay! Tunggu je keputusan pertandingan kelak! Okay!
Itu saje pengumuman super penting untuk kali ini…Time Kacih! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

4 Comments

  1. AshAnas November 15, 2010
  2. nanakimie November 15, 2010
  3. Gee November 16, 2010
    • Harlinda Halim November 24, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge