Birthday Hubby 20.4.2011

Ini entry sudah basi..peristiwa berlaku adalah selama sebulan lebih sudah…tapi still nak share dengan uols. Sebab benda ni part of my sweetest memory yang saya nak abadikan dalam blog kesayangan ku ini…hehehe…

My hubby celebrated his 28th birthday last 2 month which is on 20th April 2011. Β He is older by 2-months dengan saya. When i asked him what does he wants for his birthday, he said, “No need to buy me anything. Kite gi makan-makan je sudah”, but i know later on, dia akan tuntut adiah gaks! So, saya tak risau pon. Coz bajet sudah ada..hehehe…

So, pada hari kejadian, saya adalah orang ke-3 wish birthday kat die sebab konon-konon nak wish kul 12 mlm, tapi saya tertido! Hampes tul…hehehe…So, x kisah la, pagi esoknye saya wish je lah. Malas lah nak racing sape 1st wish, Yang penting saya ingat & still wish kat die kan… ;p

Memandangkan hadiah tak beli lagi, so, saya & teman-teman tapi mesra hubby yang seangkatan, plan buat surprise party for him. Rakan-rakan sekomplot yang terlibat ialah En. Shun, En. Norman, Tasha, Amy dan Acet (adik-adik saya), Mr. Qayyum & Apai. Setelah diplan-plan, kami akhirnya decide nak buat surprise kat opis hubby jek. Senang…

So, after Isya’ prayer, terjadilah surprise tersebut. Muka hubby tergezut beruks! Siap buat confession lagik “Ni 1st time dalam hidup aku dapat surprise cenggini!” Cesss! Al-maklumlah before this, kitorang tak main la surprise-surprise party nie. Kami juz main belanja-belanja candle light dinner sajek..ehehehe…

So, itu je lah citernye! Sekian…. πŸ˜‰

Special thanks to Shun, Norman, Tasha, Mikael, Qayyum, Amy, Acet, Apai, Mat Set & Kown for making the event more happening! πŸ™‚

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

One Response

  1. izwa June 2, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge