Permata Hati Ayahanda & Bonda….

ASSALAMUALAIKUM WBT…. =)
Di pagi Jumaat nan indah nian ni, saya rasa winduuuuu lak kat Danish…tadi mase sy pergi bertolak ke opis (arini naik LRT) he was still sleeping soundly and “cutely”. Tak sampai ati rasenye nak tinggalkan die and rase cam tanak gi kije je. Rase nak lompat atas katil and join die tido! =p
He turns 6-months already…healthy and strong lil’ boy…comel lak tu macam mommy die… =p Rase cam baru je bersalin  aritu..pejam celik pejam celik dah besau anak teruna ku ini…Kenangan indah mengandungkan Danish dulu pon still fresh dlm kotak memoria ku ini…
Mase ni lagi 11 hari Danish nak keluar….
Yg ni lak 10 more days to go….
Betul! Time flies soooooo fast! Setiap kali tengok Danish saya akan mula terfikir yg 1 day die akan menjadi seorang lelaki dewasa yg ensem mcm babah die. Nanti dah besor, mesti die nak kawen. Nanti bile die kawen, mesti die lebih sayang wife die dari mommy die yg dah tua nie…huwaaaaaaa….tak sanggup rasenye saya meneruskan imaginasi2 ini..rase mcm dirobek2 hati ini…to all girls out there…take note ye…saya mom-in-law yg GARANG & CEREWET!!!! Ada berani???? =p
Danish two-hours of life….
Latest pic…
Dah makin encem kan???
Dan tough mcm babah! =p
Ape-ape pun, sebagai ibu, Mommy doakan Danish yg terbaik dalam hidupmu ye nak… Jadilah hamba ALLAH swt yg taat perintah dan jauhi larangan-Nya…Jadilah anak yg SOLEH kpd kedua ibu bapamu  yg amat-amat menyayangimu ini…Jadilah permata hati kami buat selama-lamanye…
YA ALLAH..aku bersyukur di atas segala limpah kurniaMu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

10 Comments

  1. IbuHakimHaikal December 11, 2009
  2. harlinda halim December 11, 2009
  3. m@Ri@ December 11, 2009
  4. harlinda halim December 11, 2009
  5. IbuHakimHaikal December 11, 2009
  6. harlinda halim December 11, 2009
  7. IbuHakimHaikal December 11, 2009
  8. harlinda halim December 11, 2009
  9. nai December 12, 2009
  10. harlinda halim December 12, 2009

Leave a Reply

*

CommentLuv badge