Updates – Jumlah Peserta

Halo geng! Fuhhhh…berpeluh mak dok update entry SENARAI PESERTA CONTEST tuh! Dah lebih 60 penyertaan yang Lyn terima… Mana tak berpinar bijik mata ni dok bukak satu-satu link kalian semua. Hehehe…Setiap kali bukak link yang kalian antar, harus terkekek-kekek mak gelak sorang2 depan PC! Kelakar dan geram sangat tengok gambar budak-budak comeyl yang tersengih dok tayang gigi masing-masing. Rase nak ku geget-geget anak-anak uolz taw! Comeyyyy sesangatttt!

Di kesempatan ini, Lyn nak inform sekali yeh. Memang penyertaan dah melebihi 60 orang as at to date. Tapi kalau kalian tengok kat dalam senarai tuh, baru 59 link yang di listed kan. Ini kerana, ada beberapa penyertaan yang masih perlu membuat pembetulan pada entry penyertaan masing-masing dan ade jugak tidak menepati syarat. Kalau Lyn sempat, Lyn akan tinggalkan komen kat entry kalian sebelum lyn updatekan link tersebut dalam senarai peserta. Kalau tak sempat, memang Lyn juz check entry-entry tu and kalau OK, lyn terusss update dalam senarai. Jangan kecik hati lak yeh kalau Lyn tak tinggal komen…Ampunnn sgt2! Time constraint! Nie pun dok cilok-cilok masa nak update kalian tentang status contest nih! =)

Tapi untuk link entry penyertaan yang ade problem dan perlu buat pembetulan, memang setakat ni Lyn dah siap-siap tinggalkan komen dan inform tang mana yang perlu dibetulkan. Tapi, kot-kot la Lyn ada terlepas pandang mana-mana link kalian, mohon bagitau pada Lyn cepat-cepat eyh! Nanti Lyn terus terjah blog kalian and check!

Okey, setakat ni dulu status update untuk contest ni ye…Sape-sape yang tak join lagi tu, meh cepat-cepat join! KLIK SINI tau! Klik jangan tak klik!

By kalian…luv uolssss……mmmuuaahss! =p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

7 Comments

  1. desperate mama November 14, 2010
    • Harlinda Halim November 14, 2010
    • Harlinda Halim November 14, 2010
  2. mama tisya November 14, 2010
    • Harlinda Halim November 14, 2010
  3. Erin November 19, 2010
    • Harlinda Halim November 24, 2010

Leave a Reply

*