Saya Mahu Jadi Usahawan Printing Dari Rumah (“WAHPE”)!

Assalam kawan-kawan sekelian!

Entry ini adalah IKLAN SPESEL untuk anda semua. So, baca sampai habes yeh! 😉

Saya ada sesuatu yang interesting yang mau saya kongsikan dengan kawan-kawan sekelian…khususnya untuk mommies in da house and also in the office…hehehe… Saya rasa zaman sekarang ni hampir semua mommies yang berkerjaya berminat untuk buat bisnes sebab nak dapatkan side income ye dak? Bukan ibu yang berkerjaya sajek, malah suri rumah full time sekarang ni pun ligat dok buat duit dari rumah. Dan senario ini nampaknya semakin menular di kalangan mommies era millenium nih.. ;p

So, sebab saya fall under the category mommy yang sangat bercita-cita tinggi untuk mempunyai bisnes sendiri, maka setiap PELUANG yang menarik dan BAGUS saya WAJIB mahu kongsikan dengan kawan-kawan seperjuangan yang saya kasihi sekelian. So, meh sini, meh rapat-rapat dan dengarkan perkabaran yang saya ingin kongsikan kali ini.

Anda semua mesti tahu tentang bisnes printing bukan? Selalunya kalau sebut tentang bisnes printing mesti orang terfikir tentang printing t-shirt dan cenderamata yang selalunya memerlukan kita untuk membuat tempahan dari syarikat-syarikat printing tertentu untuk buat semua tu…So, hari ini anda tak perlu risau lagi SEBAB anda BOLEH buat bines printing dengan MUDAH dan HANYA DARI RUMAH! Wowwwieee…best kan? 🙂

Meeeemang best sesangat! Anda kini boleh menceburkan diri dalam bidang printing business tanpa perlu risau nak bukak company printing (tapi better register lah business kan) dan anda tak perlu risau untuk carik networking dengan kilang2 printing yang besar untuk buat bisnes printing. Sebab kilang anda adalah RUMAH anda sendiri dan modal yang anda perlukan untuk memulakan bisnes ni sangat RENDAH!

Jeng..jeng..jeng…saya perkenalkan anda satu produk best yang sebenarnya dah lama wujud, cuma ramai yang tak tahu je…mesin printing cute ini dinamakan HEAT TRANSFER MACHINE! Mesin 4 in 1 ini bukan setakat boleh print T-shirt ye kalian malah pelbagai cenderamata seperti mug, pinggan, tiles, puzzle, topi, mouse pad etc etc. Ini bermakna dengan mesin best ni kita semua boleh buat bisnes menjual cenderamata buatan sendiri/custom design hanya dari rumah..saya ulang ye…HANYA DARI RUMAH!

Tahu tak yang bisnes printing ni merupakan satu bisnes yang SENTIASA mempunyai demand yang tinggi dan permintaan terhadap produk-produk printing ni sentiasa ada. Dengan mesin ni, kite boleh buat macam-macam produk dengan menggunakan design sendiri dan di printkan ke atas produk-produk tersebut. Let say la kita nak buat T-Shirt family. Juz cari gambar family kita yang paling cantek dan best. Pastu dengan mengikuti proses-proses mudah (x yah nak gi kursus ke ape nak belajar pakai mesin ni), kita dah boleh print T-Shirt yang cantek dan eksklusif untuk SEMUA ahli keluarga kita! Beeeesssst….. 🙂

So, meh saya tayang sket pada anda rupa mesin printing yang saya maksudkan dari tadi…ni ha die…

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/99RiiePwHtI" width="565" height="510" allowfullscreen="true" fvars="fs=1" /]

 

So, mommies semua..jom kita buat bisnes printing dari rumah dan dapatkan side income untuk kita sama-sama bershopping sakan!!! Muehehehe…

P/s : Kepada yang berminat untuk mendapatkan further info mengenai produk ni dan pakej business yang ditawarkan, jangan segan silu untuk contact saya @ 0133238265 kay! Adioosssss…. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

21 Comments

  1. rich May 6, 2011
  2. MamaYatie May 6, 2011
    • Harlinda Halim May 6, 2011
  3. wani May 10, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
  4. diba May 18, 2011
    • Harlinda Halim May 25, 2011
  5. Hamzah June 22, 2011
    • Harlinda Halim June 24, 2011
  6. syuhada December 16, 2011
  7. ziahsu March 13, 2012
  8. seha March 28, 2012
  9. syu May 18, 2012
    • Lynn May 23, 2012
  10. Nurulhusna January 18, 2013
  11. aini June 26, 2013
  12. amir May 2, 2014
  13. rahim September 20, 2016

Leave a Reply

*

CommentLuv badge