Danish & 30 May 2010


Setelah sekian lama celebrate birthday baby Danish, lani baru mak Danish nak buh gambaq kat blog. Huh! Selfish sungguh mak Danish nih! Kalau cerita die, cepat je die update blog, kalau cerita Danish, sampai berbulan-bulan baru nak masuk blog yeh…sian Danish dapat mak yg tak bertanggungjawab cam saya! =p
Gambar-gambar ni gambar bulan 5 yg lepas, iaitu bulan terakhir saya bekerja di company lama. Birthday Danish yang Pertama jatuh pada 30 Mei 2010. Konon nak celebrate meriah-meriah di KL bersama kawan-kawan Memey & Babah Danish. Tapi sebab Opah suruh balik Teluk Intan dan buat small celebration di kampung, jadi kami pon balik lah ke sana. Opah umpan Memey dengan lontong kegemaran Memey! (huh..bukan makanan kegemaran Danish pon..kejam lagi sekali untuk mak Danish!)
Tak dak lah sambut meriah mana. Buat simple2 ja. Yang penting Opah & Tok happy sebab cucu die sanggup balik kampung celebrate birthday kat kampung. Jemputan pon jiran tetangga & kawan-kawan Opah & Tok. So, cucilah mate ye!

 Tempah cake dengan Kak E-car



Yum! yum!







Opah cakap, “Tak sampai hati Opah nak “makan” Danish,” hehehe…

Lauk-petok Opah masak….


Opah Danish

Kawan-kawan Opah

Manja dengan Tok

Mengada-ngada!

Danish, next year, kite celebrate birthday Danish kat umah baru yeh! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

9 Comments

  1. harlinda halim July 27, 2010
  2. shida July 28, 2010
  3. Mrs. Masykur July 28, 2010
  4. harlinda halim July 28, 2010
  5. kak chah July 29, 2010
  6. ShaNaz August 2, 2010
  7. Wan Anie August 25, 2010
  8. harlinda halim August 26, 2010
  9. MarDiah September 27, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge