Supermath Program @ IIUM on 5th & 6th June 2010 – final updates.

*Entry terakhir on Supermath Program*
Berakhirlah sudah Program Supermath yang “menghantui” hidup hubby saya sepanjang 2-bulan ini. Setelah berusaha keras, ketiga-tiga brothers penganjur bolehlah menghela nafas lega akhirnya..hubby dok qada’ tidoq dari malam tadi after the program sampai la pagi nie..cian hubby eh…
Semalam petang sempat saya menyinggah sat nak jenguk hubby. Sat je nak bawak Danish jalan2. Sampai2 je kat UIA, nampak Adiputra dan kaum kerabatnya dok melepak tunggu time nak masuk hall. Saya pun ajak hubby jumpa Adiputra and minta bergambar..ehehehe…dapat la Si Tecik bergambar dengan abang Adiputra yang Genius! (Mintak-mintak berjangkit la genius dia tu eh…ehehehe!).
Danish dok usha Adiputra…ehehe…

Ape la Si tecik sorang nie…Bergambar dengan Adi pun takut! Kan comel Abg adi tuh…

Adiputra – Kanak-kanak Genius

Muka cuak tak mau kat orang…bad mood sakan!

My Hubby – Trainer & Motivator
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

4 Comments

  1. amirah June 7, 2010
  2. mommy icha June 7, 2010
  3. Wan Anie June 7, 2010
  4. shaNaz June 10, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge