Cepat sambar!!! Murah je I nak let go…. =)

Hai mommies…
Saya nak let go stroller baby saya… Brand Sweet Cherry. Reason for letting it go is because Danish tak pernah “bahagia” dok dalam stroller nie. Danish lebih happy di kendong oleh maknye ye yang sungguh berstamina nih. Rase macam dah naik muscle2 kat tangan nie dok kendong Si Gedebot sorang tu. So, nak kate nak pass kat bakal adik die pun, mungkin tak. Jadi, dari stroller ni terperuk kat dalam bilik computer hubby tu, lebih baik saya let go je kan?
So, kepada mommies yang interested to buy, jangan segan -silu untuk contact saya @ 013-3238265 or juz e-mail (harlinda.halim@gmail.com) me your price. Harga letak RM199. Bought it for RM289. Because Danish only used it not more than 5 times, i can guaranteee u the condition is 9/10. Macam brand new gitu…
So, cepat ye hubungi saya untuk mendapatkan stroller ini! I’ll be waiting……… =)!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

One Response

  1. mcm2item August 11, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge