Kelas Asas Penyusuan Susu Ibu (230110) – SUKSES! Pheww….

SALAM to all mommies (participants of KAPSI expecially!)

Di sini saya ingin mengexpresskan rasa kesyukuran yg tak terhingga ke hadrat ALLAH SWT kerana dgn rahmat & barokah yg telah diberikan-Nya, maka program yang kami anjurkan (Gading Emas Management & Services) telah pun dilaksanakan dengan jayanya!!! Seramai 42 orang peserta telah menghadirkan diri ke program ini dan mereka semua adalah ibu bapa yg sgt AKTIF & COOPERATIVE! Semuanya bersemangat belaka…Sooooo happy dapat jumpa you guys!!!

Okay..kat sini saya tempekkan gambar-gambar yg saya snap time program…hehehe….

Barisan mommies & daddies yg attended the talk…

Khusyuknyeeee…. =)

Seriusss je semuanye ye…bagus2 anak murid Kak Sue & Kak Farah ni ye… =)

Ada gaya tersendiri Kak Sue kite nie…angkat2 kain lagi! (jgn mareee Kak Sue comeylll..hehehe)

Lawa la Kak Farah nie…especially time senyum!!! Sweet gituu..hehehe…

Pasangan Cari Menantu 2 pon datang taw!!! =)

Bapa-bapa Mithali of the Year…

Mardziah, Sri & Ayu….

Sian Danish…main sorg2 die je…Mommy cbuk time nie…

Seb baik ade Mek La yg baek ati tolong tengokkan Danish…

Danish bersosialisasi… =)!
Saya & adik saya a.k.a babysitter Danish! =p

Kak Sue kite yg mantap!

Kak Farah kite yg superb!


Okie…Ni gambar2 participant laks….
Iryani & Farid
Masjulya & Shahrin
Fazlina & Wafi
Susilawaty, Ayu & Hanidah
Aimi & Radzi
Lenny Sheryme
Nur Nawal & Ahmad Faisal
Fauziah & Nasir
Nuri Surina & Izwan
Shahazah & Johari
Madina & Asmady
Mardziah & Kasuwandy
Hayati & Norazila
Mazriza & Salwani
Khuzaimah & Ismail
Raudhah & Amin Zahrin
Radhiah & Hasfizad
Maya Fahida & Muhammad Afiq
Sri & Suhaili
PENGANJUR
Thanx a lotttttttt from us –> ADDY & LYNN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

16 Comments

  1. Iryani Noor January 25, 2010
  2. harlinda halim January 25, 2010
  3. mya January 25, 2010
  4. harlinda halim January 25, 2010
  5. radhiah January 25, 2010
  6. harlinda halim January 25, 2010
  7. IbuHakimHaikal January 25, 2010
  8. harlinda halim January 25, 2010
  9. Mrs. Masykur January 25, 2010
  10. noor arishah (nama penuh lak) January 26, 2010
  11. harlinda halim January 26, 2010
  12. ibudhani February 2, 2010
  13. harlinda halim February 2, 2010
  14. nai February 5, 2010
  15. shaedah January 25, 2011
  16. miemi April 6, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge