Back in the office!

Salam sayang kawan-kawanku sekelian!

Entry ini adalah untuk memohon maaf di atas kelewatan saya untuk update kalian tentang status Show Your Teeth Baby! Contest 2010… Saya baru sahaje masuk office semula setelah berkampung di Port Dickson selama lebih kurang 4 hari di sana. Dari hari Rabu hinggalah ke hari Sabtu. Saya ke sana atas urusan kerja ye kawan-kawan…company saya buat retreat and around 30 ++ staff have to attend the retreat.

Nak online memang boleh.. Tapi setakat update FB saje yang mampu dan sempat saya buat. Nak update blog memang harapan je lah. Dar pagi ke malam saya bekerja dan terpaksa curi-curi masa untuk mengepam dan bergegas-gegas pulang ke bilik untuk susukan anak. Memang penat! Balik je rumah hari Sabtu, saya pengsan! Tiduuuuurrrrr sepuas hatiku… Mak mentua yang ada kat rumah pun tak sempat saya layankan. Kesian mak mentua saya layan diri… masak snirik lagi! Adoyaiiiii….nak buek camno saya memang tak berdaya…seb baek dapat mak mentua yang baik! =p

Okay kawan-kawan, insyaALLAH by this week saya akan update status contest ya. Minggu ni juga saya akan cuba sedaya upaya mengumpulkan semua gambar peserta dan buat shortlisting. Lagi cepat, lagi bagus kan? Tidaklah kalian tertunggu-tunggu. Saya pun tak suka buat kalian menunggu. Tapi, apakan daya tuntutan kerja dan kekangan waktu menyebabkan saya TERPAKSA tangguhkan semuanya. Betapa tak bestnya tak dapat update blog selalu taw!

Ok, setakat nie dulu yeh… Saya ada kerja urgent yang perlu disetelkan sebelum MD saya masuk office hari ni. WAJIB setelkan before pukul 12.00! Berjumpa kite di next entry…Sabar ye kawan-kawan…jangan risau, saya akan cuba update status contest SYTB secepat mungkin!

Cau cin cauuuuuuu……

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

One Response

  1. MamaYatie December 13, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge