SAYA SUDAH UPDATE…MEH BACA CEPAT!

Saya kan, bile mood menulis hilang dek kerana bercuti lama, susah betul nak datang idea! Menci taw… In order to regain that mood back, i will have to force myself to write whatever popped out from my mind. And when this happened, normally the said entry would only become an entry written for the sake of updating! Huh! Sangat tak siok!

Okey, alang-alang dah memaksa tangan menaip nih, saya nak mengambil kesempatan ini untuk inform kalian yang saya dah update taw SENARAI PESERTA “Show Your Teeth Baby!” Contest 2010. Wah..wah…wah…ramai sungguh la yang join contest saya & Danish nih. Hehehe…happy….

As at to date, i have already received more than 100 participation! So encouraging! Uols memang best and sporting lah! Thanks a million for those who have already participated ya…And please make sure yang kalian punye link penyertaan dah saya listkan dalam entry senarai peserta k…And please inform saya cepat-cepat if saya ter”overlook” kalian punya submission. Sebab terlalu banyak link yang perlu saya review dan possibility untuk terlepas pandang sangat-sangatlah tinggi. Please ya kalian.

Okey, what’s next? Hehehe…nantikan entry updates seterusnya pulak ye! Sebab ape? Sebab saya akan PAMERKAN gambar-gambar peserta pertandingan ini. Wah..wah..wah..rajinnye mak…hehe. Takper, demi kalian semua, saya sanggup menongkat bijik mata untuk mengumpul kesemua gambar-gambar anak-anak kalian yang cute-cute and comeyl itew.

So, nantikanlah wajah-wajah comel yang akan terpampang di blog ini tak lama lagi. Lihatlah kecomelan mereka menayangkan gigi-gigi mereka itu ye! Ok kalian…berjumpa di entry yang seterusnya hokay!  😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

10 Comments

  1. desperate mama November 24, 2010
    • Harlinda Halim November 24, 2010
  2. MamaYatie November 24, 2010
  3. mama tisya November 24, 2010
  4. mamaaerish&aed November 24, 2010
  5. mamazara November 25, 2010
    • Harlinda Halim November 30, 2010
  6. didie November 26, 2010
  7. kamazima November 29, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge