Bile Harlinda Halim Suka Shawls….

Nie lah padahnye bile saya start suka buat sesuatu…saya akan jadi seorang yang obses dan fanatik tentang sesuatu itu..abes mak borong shawls sampai 20 helai dalam masa seminggu taw bulan lepas! Seb baik bulan ni dah slow down…

Bukan tak pernah bershawl sebelum ni. Kat UIA dolu, dah pernah…cuma time tu corak-corak yang chanteks and gorgeous limited edition gitu. Skang ni toksah cakap la… Berpinaw bijik mata den pilih shawls!

Tapi, tak per… janji gue puas hati dan gumbira…muahahaha! So, untuk menambahkan perisa kegedikkan di tengah larut malam ini, saya buh kat sini gambar saya berposing dengan shawls… So, kalian…enjoyyyyyy…

p/s : Errmmm..ade sape2 yg tau kat mane ade jual shawl sifon yang gorgeous2 atas talian (online)??? Kalau ada blogshop yg besh-besh, meh la kongsi dengan saye… eheheheh…

I REALLLLYYY LOIKEEE! MUEHEHEHE….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

10 Comments

  1. nad @ mamazakwan December 29, 2010
  2. Mya Syazmaya December 29, 2010
  3. azurasamsuddin December 29, 2010
  4. amirah December 29, 2010
  5. jie December 29, 2010
  6. deena awanis December 29, 2010
  7. MuzZz December 31, 2010
  8. mamazara January 3, 2011
  9. ibu medina January 5, 2011
  10. adilla January 17, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge