Rich Mom Nursing Cover With Peek-A-Boo Window

Hai hai jelitawan rupawan yang sedang membaca blog saya! 😉

Che’ Lyn nak promot produk handmade Che’ Lyn ye kali ni –> Nursing Cover Up! 🙂 Chantek tak kalian? NC ni exclusively hand sewn by me. Dan yang bestnye setiap proses menyiapkan NC ini saya lakukan dengan penuh berhemah dan berhati-hati…nak kasi puas hati sendiri dan untuk menggembirakan si pemakainye…. 🙂

Saya rasa ramai mommies yang tahu tentang fungsi Nursing Cover ni kan? Of course lah untuk meng”cover” atau menutup bahagian dada atau keseluruhan bahagian hadapan badan si ibu semasa menyusukan bayi di tempat-tempat awam. Remember, Nursing In Public (NIP) is not obscenity and embarassing act yea. Kita boleh tutup bahagian yang perlu dari dilihat dengan Nursing Cover sebegini. No excuse lagi untuk kita menyusukan anak dimana sahaja kita berada. Sekarang dah ada macam-macam alat dan fasiliti untuk memudahkan si ibu menyusukan anak di tempat-tempat awam.

Okay, mari saya explain sedikit tentang features of Rich Mom Nursing Cover ini.

1) Diperbuat dari 100% kain cotton dan menjamin keselesaan bayi dan juga ibu semasa memakai NC ini

2) Neck strap atau tali di bahagian leher boleh laras mengikut keselesaan si ibu

3) Direka dengan tetingkap atau dipanggil Peek-A-Boo Window bagi memudahkan si ibu memerhatikan bayi semasa proses penyusuan berlangsung.

4) Didatangkan dengan corak yang menarik dan cute! 😉

5) Di bahagian dalam di jahit sekali (sewn in) kain flannel berfungsi sebagai “wipe” bagi memudahkan si ibu mengelap mulut bayi.

Okay. ini gambar NC yang dogayakan oleh seorang ibu hamil 33 minggu yea! 😉

Comel kan? 😉

Untuk makluman anda, harga pengenalan hanyalah RM55.00 sahaja untuk 1 helai Nursing Cover. InsyaALLAH saya akan announce once ready stock dah ada okay! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge