My Poor Baby yg Demam…..isk..isk..isk…

Saya x de mood nak wat kije & nak bekerja arini…My poor lil’ baby dah demam 2-hari! Panas sgt badan die…semalam saya bawak Danish gi klinik & amik ubat…Petang semalam mcm dah okay..tapi subuh tadi PANAS semacam balik badan die….
Semalam dah EL…ikutkan hari ni memang tak mo kije sbb saya nak jaga Danish, nak SUSUKAN die sepanjang hari, nak PELUK die, nak CIUM die, nak JAGA die sbb die anak saya dan saya Mommy die…saya nak dua tangan  saya ini yang pamper die bile die nangis, merengek dan meraung….bukan tangan my BS…oowwhh…Danish…bukan Mommy tak mau jaga Danish hari ni….tapi keadaan tak mengizinkan….”mereka-mereka” itu TAKKAN dan BUAT-BUAT TAK FAHAM dengan situasi kita…kerana mereka tak melaluinya…dan mereka sentiasa mencari salah pada manusia…takpe…nanti bila tiba masa mereka, mereka akan tahu bagaimana rasenye…*sigh*
Ya ALLAH…lindungilah anak ku, berikanlah kesembuhan kepadanya dari sakit yg dirasainya kini…biarlah aku yg merasai sakitnya itu…AMIN…
p/s: Saya sangat emosi sebab sy tak sanggup tengok Danish menangis dan merengek nak menyusu sepanjang hari…=(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

14 Comments

  1. hadhatina halim January 6, 2010
  2. izzahazfar January 6, 2010
  3. harlinda halim January 6, 2010
  4. mya January 6, 2010
  5. harlinda halim January 6, 2010
  6. Mrs. Masykur January 6, 2010
  7. IbuHakimHaikal January 6, 2010
  8. kayyana January 6, 2010
  9. inopy January 6, 2010
  10. harlinda halim January 6, 2010
  11. Pah Zarihan January 7, 2010
  12. kak chah January 7, 2010
  13. sirna January 7, 2010
  14. harlinda halim January 8, 2010

Leave a Reply to kayyana Cancel reply

*