Tummy Time!

Yeay! My lil’ baby sorg ni dah pandai meniarap…asyik mniarap je kije die semenjak dua menjak ni…he seems so excited “berguling & bergolek” every time mama & babah put him on his bed…sekejap2 dah pusing…hehehe..

Pejam celik pejam celik Danish dah pandai meniarap!Rase mcm baru sgt daku lahirkan die ke dunia nie…tak hilang lagi trauma bersalin hari tu…masih lagi daku terkenang2 saat2 cemas dan panik time Danish dah tak sabar2 nak keluar menjenguk alam maya nie…kenangan tu la yg paling indah dalam hidup yg tak mungkin daku lupakan sampai bile-bile…

Daku lak x de kije lain…skejap2 nak amik camera and snap gmbar si kecik nie…gerrrrrraammmm tgk die bergolek2 tu..rase nak geget je bontot tetomey2 tuh! (ni Mommy ganazzz nih!)..Best sgt tgk die beraksi…bersusah payah die tolak badan die yg kecik (tapi montel) tu…bile payah sket, mula la die ngamuk…so sweeettt…rase happy tidaklah terkata2…


Dari hari ke hari dok tengok Danish dah makin pandai macam2 skills, daku rasa sgt terharu & terlalu bersyukur dgn ape yg ALLAH SWT bagi kat aku skrg ni..x ternilai ANUGERAH yg ALLAH SWT kurniakan kpdku..YA ALLAH..daku berterima kasih kpdMU diatas segala nikmat yg telah Engkau berikan…kurniakanlah BARAKAHMU dlm setiap langkah perjalanan hidupku di atas bumiMu ini…AMIN…

Muke penat…nak baring balik tak reti le plak! =)

Danish…Mama & Babah sayaaaaaang sgt2 kat Danish….mmuuuuuaaksss!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge