A Family Get Away at Bayu Beach Resort, Port Dickson

Assalam…

Semalam sampai hari ini saya sekeluarga bersama adik-beradik ipar-duai pergi bercuti di Port Dickson. Saja-saja makan angin bersama. Lagipun ini adalah kali pertama kami pergi bercuti bersama-sama. Seronok sangat sebab dapat berkumpul begini. Even tak semua yang pergi, but it was a very special moment… 🙂

Kami memang dah plan 2 weeks ago tentang perancangan nak bercuti bersama. Tapi tak dapat nak discuss secara serius sebab lepas raya masing-masing bz dengan tugasan harian seperti biasa. Yang kerja, yang bisnes…semua pakat bz…tak sangka gak la akhirnya jadi jugak percutian kami…

Kami memilih untuk menginap di Bayu Beach Resort. Rate pun ok…RM510 untuk satu apartment. Ada 3 bilik berhawa dingin, ruang tamu and balcony menghadap laut. Harga termasuk sarapan pagi untuk 2 orang dewasa. Kanak-kanak bawah 4 tahun tidak dikenakan sebarang bayaran… 😉

Actually ada banyak gambar2 menareks yang saya snap. Tapi saya snap guna camera. Memandangkan saya sedang mengupdate guna android, makanya saya hanya dapat share a few photos yang ada je lah…

image

image

Swimming Pool yang luas

image

The beautiful scenery…

image

Tangkap gambar snirik je…hubby tido! 😉

image

😉

Lepas check out kami pergi makan tengahari sama-sama then masing-masing bergerak pulang ke rumah…

Badan masih berasa letih…tapi saya sangat happy dengan percutian yang simple begini. Next time nak pergi Cameron Highland pulak! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

2 Comments

  1. Hadhatina Abdul Halim September 9, 2012

Leave a Reply to Lynn Cancel reply

*

CommentLuv badge