To ALL PARTICIPANT of BF Talk…

Salam semua…
Saya nak mintak maaf sebab tak sempat nak update PARTICIPANT LIST  for Kelas Asas Penyusuan Susu Ibu (KAPSI) kat blog saya sehingga ke hari ini. Saya telah diarahkan oleh bos saya untuk attend the PEDOMAN program di Johor Corporation, Johor Bahru selama 2 hari, from Wednesday (20/1/2010) until Thursday (21/1/2010). Semalam sampai umah malam around kul 8.00pm. So, sangat letih dengan program yg pack & untuk pengatahuan semua, saya “heret” sekali Mr. Hubby & Danish Iskandar! Bukan ape, tak sanggup separate mlm2 tanpa Danish. Tak dapat nak bayangkan macam mane die nak tido tanpa nenen Mommy die…….So, i’ve to spend money from out of my own pocket instead of berjimat because my company support everything actually…It’s okay as long as i could be with my baby….i’ll do anything for him!!!
Kepenatan still tak hilang…will make my best effort to update the list (if masa mengizinkan ye…). If in case tak sempat nak update, saya di sini memaklumkan kepada semua kawan-kawan sekelian yg dah buat payment, DO NOT WORRY….CONFIRM nama you all  ADA dalam list ye! Juz datang esok kul 8.30am or 8.45am to register urself. Dan hari ni gaks saya cube attach maps kat blog ni! If anything, PLEASE GIVE ME A CALL @ 013-3238265…..
Harap anda semua memahami ye……..mintak maaf sgt2!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge