Tinggal 1 Hari Je Lagi!

Salam mommies!

Wah..wah…meriah tak meriah la kan…sudah hampir 140 penyertaan saya terima as at to date. Hehehe…sambutan yang sangat meriah eyh. Kalian mesti tak sabar kan nak tunggu entry bergambar yang bakal menayangkan gambar-gambar anak-anak uols yang kiut-miut dan chomeyls2 belaka! Takpe, tunggu je pukul 12.00 tengah malam esok. Bile pertandingan dah berakhir, beri saya tempoh beberapa hari untuk mengupdate collection gambar2 tersebut. Pastu, ape lagi! Enjoy lah kite semua menyaksikan aksi-aksi si manja tersengih! =) Woww…saya lak yang tak sabar…hehehe…

Ok..ok…memandangkan agak lama saya tak update blog, saya amik juga kesempatan masa yang sedikit ini untuk update kalian tentang contest ni. Bukan ape, dah akhir-akhir tahun ni, saya agak kalut di ofis. Almost everyday saya kena attend meeting. Kepala manyak pusing wooooo…dapat buka blog dan tutup begitu saje tanpa ade peluang menaip ape-ape. Huh! Sungguh lah sedih ye… Tapi ape nak buat, kekangan waktu di pejabat dan juga di rumah menyebabkan saya terpaksa mengabaikan blog ini buat seketika.

Saya ada beberapa pengumuman penting yang perlu di buat kepada anda semua. Uols juz wait kay. Akan ku war-warkan kabar penting tersebut seboleh-bolehnya by this week. Hopefully saya akan “berjaya” mencurik masa untuk menaip entry untuk tujuan tersebut! (Hmm…sejak kerja kat Institut Terjemahan Negara Malaysia nie, vocabs Bahasa Melayu saya semakin mantop gitu! =p!).

Untuk semua peserta contest, THANKS A LOT for participating ya. Nantikanlah entry update contest SYTB 2010 yang seterusnya. Dun worry! I’ll make sure uols akan dapat tengok all the photos of the participants very very the soon!

Ok lah! Nak luncheon lah! Jum kite! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

7 Comments

  1. mama tisya December 2, 2010
  2. MommyAqil December 2, 2010
  3. eT December 2, 2010
  4. wan December 2, 2010
  5. mummyzara December 2, 2010
  6. Hana Kirana December 4, 2010

Leave a Reply

*