Tilam Baby Udah Sampaiiiii….. :)

Sebelum Hari Raya hari tu, saya order Tilam Bayi Kekabu dari SayangShop. So, last week before raya tokei kedai SayangShop, Kak Yati, berjaya gak pos saya punye tilam tue…hehehehe…sangat seronok yeh! Sebab tilam nye sangat best & chomeyls…

Harga satu set tilam kekabu bayi ni hanyalah RM130 termasuk delivery charge ye. Dapat 1 TILAM, 2 BOLSTER, 1 BANTAL KEPALA yang dijahit menggunakan kain belacu yang berkualiti, together with the sarung tilam & bantal of your choice. Material sarungnye 100% cotton dan sejuk selesa untuk bayi anda tidur dengan lena… 🙂

So, skang saya dah ado 2 tilam baby. Satu tilam kekabu & satu lagi tilam latex. Okey lah tu…Danish x yah tilam dah sebab die kongsi tilam dengan Mak & Babah. Bile dah ade adik nanti tak taw le camne nak buek. Last-last Addy Gonzales kene tidoq bawah lah jawabnye! Hehehe…

Minggu ni saya dah bz-bz packing barang nak bersalin, berpantang, ber”breastfeed” & ber”pumping”. So, manyak lagi nak kene buat. Takper..buat skit2. Hopefully tak ler saya terberanak sebelum barang-barang tu siap dikemaskan.

Okey, sesape berminat nak beli tilam kekabu untuk baby macam yang saya dah beli nih, boleh visit blog Kak Yati yeh. Klik je SayangShop & sile bagitau tokei kedai yang saya tolong promot kedai die..ehehehe… Okeh, sile cuci mata tengok tilam saya… 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge