The Most Affordable Marketing Package In Town! Specially Designed For Your Business!

Salam usahawan untuk semua tauke-tauke business, tidak kira lah anda berbisnes secara kecil-kecilan atau besar-besaran. This super duper good news adalah khusus untuk anda!

Tahukah kalian, apabila kita mempunyai business, modal dan produk yang berkualiti sahaje TIDAK mencukupi dan belum tentu untuk memberi jaminan yang business kita akan meletop-letop dan produk yang kita akan laku macam goreng pisang panassss… Tak kirelah kite jual ape pun hatta keluar modal juta-juta sekali pun, tapi kalau kite tak amik pusing tentang SATU PERKARA nie, CONFIRM business kalian takkan ke mana! Alamatnya, produk tah kemana, modal pun tak pusing-pusing, dan silap haribulan, tutup kedai je lah jawabnye…

Jangan tersinggung dengan statement saya di atas ye. Saya menulis nie berdasarkan pengalaman dan observation saya sendiri dan juga berdasarkan tunjuk ajar terhadap orang yang paling dekat  dengan saya dan mempunyai banyak pengalaman dalam business. MARKETING merupakan perkara PALING PENTING dalam menjalankan sesebuah bisnes. Kalau kite ade produk yang bagus sekalipun, tapi jika kita gagal mempromosikan dan membuat marketing yang betul-betul bagus, memang payah la nak jual produk tersebut. Marketing kena POWER baru bisnes boleh berjaya! =)

Jika anda tidak tahu BAGAIMANA dan APAKAH cara-caranya yang terbaik untuk membuat marketing bagi bisnes anda, mari saya perkenalkan dan bantu anda untuk menyelesaikan isu tersebut! WEALTH SECRET SDN BHD boleh membantu anda menyelesaikan masalah yang terbuku dalam kepala anda…Sebab apa saya  cakap WEALTH SECRET boleh bantu anda? Sebab….WS adalah sebuah syarikat  ADVERTISING & MARKETING yang menyediakan pakej pemasaran yang LENGKAP, BERPATUTAN & MUNASABAH.

Anda boleh buat survey sendiri sekiranya anda tak puas hati samada harga yang ditawarkan oleh WS bagi pakej pemasaran komprehensif tersebut adalah tinggi atau tidak. Ini kerana dengan hanya RM5000.00 SAHAJA anda mendapat  kesemua perkara seperti di bawah ini :-

1) 1 x Website Perniagaan

2) 4 x Banner (size 4′ x 10′)

3) 12 x Bunting (size 2′ x 6′)

4) 5 nama x Business Cards (100 per box x 10 boxes)

5) 1 x Logo (Custom design)

6) 3 x Profile Company (Art Paper)

7) 3000 x Flyers & Brochures (Art Paper)

8 ) 10 x Uniform Syarikat (Polo shirt)

9) 1000 x Letterhead

10) 1 x Company Chop

Haaaaaa…anda tengok dan nilai sendiri ye…berbaloi atau tidak pakej pemasaran yang ditawarkan oleh WS ini kepada anda??? Harga sebenar bagi pakej ini sebenarnye mencecah RM8000. Tetapi, WS memberikan anda diskaun sebanyak RM3000 taw!!! Bukan RM30 atau RM300, tapi RM3000 kalian! Berbaloi ke tak berbaloi??? Tepuk dada tanyalah keinginan anda sendiri!

Jika nak harapkan diri sendiri  buat marketing, memang boleh. Tapi adakah anda BOLEH BUAT KESEPULUH-SEPULUH PERKARA yang ada dalam pakej tersebut? Mungkin juga boleh, tapi bukan dengan serendah harga RM5000.00 tersebut. Mungkin anda terpaksa incur cost yang lebih tinggi dan tidak mendapat 10 perkara di atas…hmm…fikir-fikirkan ye…

Justeru, saya menyeru kepada semua kaki-kaki business yang ingin memajukan perniagaan anda serta menggandakan pulangan dan juga keuntungan bagi perniagaan yang anda jalankan sekarang, jom rebut PAKEJ PEMASARAN KOMPREHENSIF ini segera! Siapa tahu tahun 2011 ini anda bakal mengorak langkah menjadi usahawan dan jutawan berjaya kan? =)

Untuk maklumat lanjut mengenai PAKEJ PEMASARAN KOMPREHNESIF ini anda boleh layari laman sesawang http://www.wealthsecret.com.my atau hubungi En. Addy di talian 013-323 8264 atau Pn. Peggie Aisyah di talian 019-211 3996 atau Cik Amy di talian 013-393 5853.

CONTOH-CONTOH PRODUK LAIN YANG DISEDIAKAN OLEH WS….

Wall Potraiture (Family/Products Photos)

Wallpaper for Office/SOHO

Dan banyak lagi!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

6 Comments

  1. mama Erfan January 28, 2011
    • Harlinda Halim January 28, 2011
  2. Mus February 7, 2011
  3. Nurull_101 May 9, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge