The end of “44 Hari Berpantang” day! Yeay! ;)

Alhamdulillah…berakhirlah sudah tempoh berpantangku hari ini…Macam tak percaya la plak rasenye..rase macam baru je bersalin hari tu. Haih…time flies very fast!

Sebab dah tengah malam buta camni, mak tak taw lah nak ngomel panjang-panjang. Mata pon dah ngantok. Tiap2 malam dok stalking CD, CP & babywearing gear untuk di beli. Gatai je tangan ni nak order macam2…

Nanti dah balik umah snirik, insyaALLAH mood berblogging tu datang kottt…dok kat umah parents snirik ni, saya jadik malas serba serbi…semua harap mak abah jek buatkan. Kalau la mak saya pandai updatekan blog, dah lama saya minta tolong mak updatekan hari-hari kisah saya kat dalam blog ni! Hehehe…ok2..dah masuk mode meraban nih…undur diri dulu ye… 😉

Okay kawan-kawan..nite2!

Pic ni diambil pada hari saya bersalinkan Darwish….44 hari yang lalu! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

3 Comments

  1. Dina November 19, 2011
  2. ujee November 21, 2011
  3. MamaYatie November 27, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge