Testing Mode

Hye all!

Dah lama tak update…sbb dah lama saya tak on9 kat lappie. On9 from phone sajek…al-kisah dah dapat hadiah Galaxy Note from hubby since 2 months ago, saya mmg jarang buka internet from laptop. Hehehe…malassss… 😛

Ok..sbb sy baru je installed apps WordPress ni kat Note ni, makanya saya nak mencuba mengupdate entry dengan Note. Kire ni mode testing apps baru ler sebenarnye..nak feeling2 besh x update blog guna Note nih…hmmm…dan jawapannye….SANGAT BEST! 😀

Serius best..best dari iphone…even ipad! Seronok saya…pasni boleh la update blog secara freestyle! B-)*poyo 100x!*

Oke..tu jek untuk kali ini…babai… ♥;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge