Surprise Yang Tak Berapa Nak Surprise

Salam Sabtu Kawan-kawan!

Okeh…ini adalah lanjutan dari entry sebelum ni ye…Kan saya ada bagitaw yang saya ada surprise untuk kalian kan? Hmmm…surprise tersebut dah tak berapa nak surprise sebab dah ada pun yang tau dengan sendirinye…hehehe….

Hmmm..ramai yang dah syak wasangka nih. Hihihi…kelakar pun ade baca komen uols. Asal nak wat surprise je, uols cakap saya mengandung lagi eyh! Mana ada la sayang oooiii… Kami masih merancang. Memang la kalau ikutkan saya, saya nak sgt2 preggy lagi. Tapi…tak taw lah nak cakap. Kalau ade rezeki, ade lah. So, hentikan spekulasi itu! =)

Oklah, senang cite, meh saya ceritakan ape benda lah sangat yang saya cakap surprise tu…mesti kalian cakap.”Alahhh…tak surprise ponnn…ingatkan ape yang surprise sangatt!”. Hehehe…nampaknye Harlinda Halim je lah yang syok snirik…kihkihkih….

Ok lah…kalau kalian rase ianya tak surprise pun takper…sebab saya rasa ianya surprise! Ala…korang buat-buat la macam surprise eyh??? Hahaha… Okey enuff with berteka-tekuk! Mari saya umumkan surprise-yang-tak-berapa-nak-surprise tu…

Okay, okay… Maka dengan ini saya mengumumkan, bahawasanya blog http://harlindahalim.blogspot.com akan berpindah kepada domain baru iaitu..jeng…jeng…jeng…–> www.harlindahalim.com! Untuk pengetahuan uols, dah lama saya beli domain ni. Tapi saya “simpan” dulu coz saya mencari-cari website designer yang best untuk designkan wordpress template untuk saya. Dan akhirnya saya berjumpa dengan seorang website designer yang sangat best! Hehe…nak tau tentang beliau??? Nantikan entry saya yang seterusnya! =)


Okeh, to all my ever dearest blog follower http://harlindahalim.blogspot.com…dun worry, i will bring all of u together with me…i will never left u guys behind! Hehehe…akan ku pindahkan kalian ke www.harlindahalim.com…


Ape-ape pun, one thing for sure…i’m gonna miss this blog very very much…but now is the time for me to move on…huk…huk…sedih la plak…macam nak pindah umah betul-betul je…sama macam perasaan saya masa nak berpindah ke rumah baru 4 bulan lepas… =)


Okey lah! Enuff with all those craps! Jum kalian…WELCOME TO MY NEW HOUSE! =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

8 Comments

  1. apak cikidong November 14, 2010
  2. mya syazmaya November 15, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  3. Aqila November 15, 2010
  4. mama Erfan November 16, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge