Supermath Program @ IIUM on 5th & 6th June 2010.

Saya di”appoint” oleh Mr. Hubby untuk jadi facilitator untuk program Supermath yang diadakan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Gombak hari ni..Oh..mentang-mentanglah binimu ini dah bekerja sendiri, dengan senang hatinya Mr. Hubby appoint saya macam2 “jawatan penting”. Hehe…saya tidak kisah langsung pun..as long as you love me baby saya dapat bersama join my hubby punye program seperti suatu masa dahulu, i am more than happy dear…

Lagi 1-minggu yang akan datang, my “holiday” will end…time to get back to business! For this time around i will do it more serious as i have all my time to focus on biz! Woww…what a wonderful life! Tak sangka saya sekarang telah melakukan ONE BIG decision in my life which will change our life TOTALLY!
Nanti saya update anda sekelian dengan seeemmmmuuuuaaaa cerita yg dah tertangguh….hehehe…sangatlah terujanya saya sebab boleh meng”update” blog anytime anywhere i want!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

One Response

  1. ana June 8, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge