Supermath Program @ IIUM on 5th & 6th June 2010 – updates.

Hari ni, saya tak dapat nak teman hubby ke UIAM untuk tolong ape-ape yang patut coz tiada orang yang “boleh” jaga Danish. MIL ada di rumah, adik saya dan dua orang adik ipar pun ada di rumah. Tapi tiada siapa yang “berani” nak take over jaga Danish..hehehe…”ganas” sangatkah anak mak ni??? Danish hanya boleh di jaga oleh maknye sendiri & “ibu” a.k.a babysitternye….memandangkan saya hanya minta tolong Kak Nor untuk jaga Danish semalam, saya terpaksa ambil keputusan tinggal di rumah…sian hubby…
Nie saya update sket tentang program Supermath semalam. Sebelum tu, meh saya intro sket tentang organizer program nie. Program nie di anjurkan oleh DUA buah consultant company iaitu Star Imperial Resources & Gading Emas Management & Services. Star Imperial Resources diterajui oleh dua brothers yang hebat-hebat iaitu Bro. Norman & Bro. Kown, manakala Gading Emas diterajui oleh seorang bapa tampan yang tough lagi bergaya iaitu Bro. Ku Addy..my own hubby! Hehehe…Nak tau lebih lanjut tentang program ini, sila refer di entry ini ya…
So, petang semalam saya berpeluang berjumpa dengan Adiputra the Kanak-kanak Genius dan pada malamnya saya berpeluang mendengar dan melihat Dr. Syeikh Muszaphar yang handsome berkongsi experiencenya di space ship. Tetapi saya tak dapat nak join the whole session kerana terpaksa melayan kerenah si tecik itu berjalan-jalan di luar hall. Huh! Anak mak ni memang la…tak kasik can langsung!
So, disebabkan tak dapek nak masuk hall coz takut si tecik tu meraung, saya pon jadi part-time photographer di luar hall. Silalah tengok and cuci mata ye… =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge