Supermath Datang Lagiiiiiii……

*This entry is sticky. Kindly SCROLL DOWN to read my latest posting!*

Salam to all parents and adik-adik!


Masih ingat lagi entry saya tentang Program Supermath? Untuk makluman kalian, Program Supermath yang lalu telah dilaksanakan dengan jayanya oleh team Supermath yang hebat-hebat belaka. Kesemua peserta program termasuklah ibu-bapa peserta telah memberikan komen dan testimoni yang sangat-sangat memberangsangkan. Mereka menyatakan rasa puas hati terhadap impak program tersebut kepada anak-anak mereka yang telah menyertai program ini pada bulan Jun yang lalu. Sampai lani pon masih ade ibu-bapa yang menghantar SMS untuk mengucapkan terima kasih dan tak kurang juge yang request agar program ni di anjurkan sekali lagi. Hebat kan???
Mesti ramai yang tertanya-tanya kan ape kebenda lah Supermath nie??? Tak yah susah-susah beratkan kepala anda tertanya-tanya tentang program ni. Saya dah tau ape kalian nak tanye! Kalian nak tanye soklan-soklan cepumas nih kan? =p 

Program ape ni Lynn?
Program Supermath merupakan satu program yang dianjurkan bertujuan untuk mengasah bakat anak-anak anda dalam subjek Matematik. Anak-anak anda akan mempelajari teknik-teknik pengiraan pantas dengan cara yang SANGAT MUDAH!

Siape yang boleh join program ni? 

Owh, kali ni program Supermath dibawakan khas untuk pelajar sekolah rendah jek…


Apakah pekdahnye kalau anak saya join program Supermath nih?
Oooiii..banyak faedahnye wahai ibu-ibu & ayah-ayah sekelian…Kalau la saya ada anak yang sudah bersekolah, i will definitely ask him to participate in this program. Ape yang anak-anak anda akan DAPAT dari program ni ialah :

1. Mengikis FOBIA Matematik
2. Merangsang otak kiri dan otak kanan
3. Mengira dengan pantas TANPA menggunakan kalkulator atau alat tulis *Sangat-sangat menarik!*
4. Memupuk minat berpanjangan dalam subjek Matematik
5. Memiliki kelebihan yang akan memudahkan anak anda menjawab soalan exam Matematik 

Woww..menariknye!!! Bile eyh program ni???
Program ini ada DUA sesi :
Sesi 1
30 & 31 Oktober 2010 (Sabtu & Ahad)
Sesi 2
6 & 7 November 2010 (Sabtu & Ahad)
Program selama dua (2) hari ni akan dijalankan dari pukul 8.00 pagi hinggalah ke 6.00 petang. Sekejap je kan? =)
Kat mane ye?
Kat Kolej Tun Perak, UPM, Serdang. Dokat ajo…x jauh pon… =)

Nak join! Nak join! Camne eyh nak register?
Kalau nak register bulih lah register secara online. Klik www.supermathskills.com dan kalian boleh terussss register di situ saje…
Rugi woooo tak anta anak-anak anda join program besh nih. Sekarang ni budak-budak semua dah terror. Kalau kite sebagai mak bapak tak nak ambil langkah yang sangat proaktif untuk menjadikan anak kita orang yang hebat, kite jugak yang akan menyesal nanti.

Yelah..tengok je zaman sekarang…budak umur setahun lebih dah speaking English. Kalau kite tak train anak kite dari sekarang bile lagi??? Matematik & English sangatlah penting untuk anak-anak kite kuasai.

So, ape lagik kawan-kawan…silelah KLIK www.supermathskills.com untuk further details! Cepaaatttttt…tempat adalah terhad!!!!  




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

4 Comments

  1. apak cikidong October 14, 2010
  2. harlinda halim October 14, 2010
  3. darkbatman October 22, 2010
  4. harlinda halim October 22, 2010

Leave a Reply

*