Selamat Hari Raya, Minal Aidil Wal Faizin to all frens!

Sekarang saya masih di office. Dalam 15 minit je lagi saya dah nak balik. So, di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua sahabat handai & pembaca blog harlindahalim yg amat saya kasihi. Enjoy your raya yeh…Ade sape dok dekat2 area Kodiang, Kedah, jemput la mai umah ibu dan bapa mentua saya di Kampung Raja ye! Tahun ni turn balik kampung my hubby dulu. Raya ke-3 baru la balik ke Teluk Intan, Perak. Jemput datang gak yeh! =)
Doakan kami sekeluarga selamat dalam perjalanan kami pergi dan pulang ye…Kami sekeluarga mendoakan agar perjalanan kalian semua selamat dan time makan ketupat or lontong tu, ingat-ingatlah kat saye eyh! Semoga kalian semua bergumbira ye. One more thing dan yang paling penting, di kesempatan ini, saya ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan sekiranya ada salah dan silap yg saya lakukan dalam penulisan saya di blog harlindahalim ni. Maafkanlah ye kawan-kawan!
Okay! Last but not least…SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN dari Lynn, Addy & Danish! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

6 Comments

  1. amirah September 8, 2010
  2. Anonymous September 8, 2010
  3. endless_inlove1411 September 21, 2010
  4. CatlinaFly September 22, 2010
  5. wan nurul hezrina abd halim September 22, 2010
  6. Mastura Mohd Yusuf September 23, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge