Selamat Hari Emak..dari emak untuk emak!

Salam emak-emak sekelian...
Rasenye belum terlewat untuk wish Happy Mothers Day to all mommies from all over the world. And of course a special wish dedicated to my ONE & ONLY Emak in this world –> PUAN NORLIDAH @ NOR HUDA BINTI ABU SAMAH. Thanks a million for all your sacrifices in raising me and all of us. We LOVE you so much Mak. We’ll love you till yaumul akhir….Tanpamu Emak, siapalah KAMI anak-anakmu ini….
And this year i received sms from my beloved hubby wishing me Happy Mother’s Day. Macam tak percaya saya dah jadi seorang EMAK. I lovesss being a Mom so much! I learn a lottt about what true sacrifices means ever since i became a Mom. Sangat memerlukan KESABARAN yg tinggi ye…Nie baru sorang je anak…tak taw la esok2 kalau dah ade 7-8 orang. Wonder how my Emak could manage us all very well and successfully. You’re simply SUPERB lah Mak! 
Talking about Emak, suddenly rase winduuu bangat sama Emak…If times machine really existed, i really wish that i can go back to those times when i was a kid and still bermanja-manja di bawah ketiak Emak! Sangat BEST taw! =)
Mak….Inda saaaaayang sangat2 kat mak!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

3 Comments

  1. kak chah May 10, 2010
  2. harlinda halim May 10, 2010
  3. kak chah May 11, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge