Saya Ada Surprissssseee Untuk Anda Semua…Hehehe!

Halo again geng semua! Saje nak gtau kalian…yang Lyn ada surprise baekkk punya untuk kalian! Heheheh…kalian eager tak nak tau??? Ke Lyn je yang siok snirik nih?!

Kalau siok snirik pun, tak per lah…yang penting Lyn sangatlah excitednye nak mewar-warkan perkabaran ni kat kalian semua. Poyo pun poyo lah. Asal Lyn happy sudaahhh…
Tapi Lyn memang tak sabar-sabar nak share dengan korang semua benda nih. Kalau boleh nak gtaw sekarang jugak! Tapi tak mau lah…tungguuuu… Agak-agak kalian ape eyh? Sape nak teka? Kalau betul lah tekaan korang yang bijaksana tu, Lyn PROMISE Lyn bagi Breastfeeding Car Sticker FREE! Janji! Hehe…

Ok lah…nak gi solat Asar. Jap gi dah nak balik and nak main dengan Danish buah hati pengarang jantungku itew…Uols semua juz wait and see hokey!

Babai! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

20 Comments

  1. mommy icha November 10, 2010
  2. Min Aina Ila Aina November 10, 2010
  3. ~hidayah~ November 10, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  4. Nad @ MamaZakwan November 11, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  5. { finie } November 11, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  6. mamalieyna November 11, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  7. amirah November 11, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  8. deena awanis November 11, 2010
  9. Mrs. Masykur November 11, 2010
  10. anin November 11, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010
  11. mama tisya November 14, 2010
    • Harlinda Halim November 15, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge