Romantika D’ Amor di Bora Asmara….

Hai Hai semua kawan2!
Sudah terrlalu lama saya menyepikan diri…Kini daku kembali beraksi..hehehe…i’ve been super duper busy sejak sebulan yg lalu! Menci taw x dapek update blog! Sgt menci!!!!
Okay…ni nak mula mengaktifkan diri berblogging semula…byk nyeee cerita tertunggak dalam kepala otak nie..x taw nak start off dgn yg mana satuuuu….kawe ingat nak start dgn cerita kawe bulan Januaryla..berdating sakan x hengat dunya dgn Mr. Hubby terchenta!
Akceli time nie adalah malam minggu…dimana amatlah seswai for laki bini meng”refresh”kan zaman percintaan & romantika…ehehehe..sgt besh ya! Walaupon ditemani si kecik daku yg berat gedebot tuh…tp x pe..yg penting skang dah bertiga-tigaan..kalau dolu-dolu zaman cintan-cintun kami mkn berdua-duaan..lani dah ade yg teman…bodyguard kecik jerrr…ni gambaq bodyguard tgh tidorrr….
Menunye menareks gak la…
We decided to other these lauk-petoks… =) Besau taw ikan kelinyeeeee…..
Hubby tengah berpikir2..”Nak makan malay cuisine ke western ea….”
  
Saya berposing cun abes! Cun kah???
 
Suasana di Bora Asmara…Ewwww..sungguh romantiks! =p
 
 Suke tul saya tengok lampu2 nie…
  
  
Hubby bajet encem….encem di mate saye je pon x per…ehehehe…
  
Posing lagi! Nampak gumuk larrr…..
  
Air “Saloma”…ape yg salomanye pon saya x taw….
  
Air kepala..eh..kelapa… =p!
  
Cilok air lyn eh!
  
Dah bangun pon bodyguard bucuk nie…muke sememeh jerrr..
  
Danish blur2….
  
Dah nak balik dah….
Posing last b4 go back home!

Hehe..itulah al-kisah kami suami isteri & Danish bucuk gi dating..dating bwk anak tue…In terms of makanan, okay la..not bad…sbb ikan keli tu besaw sgt, kami cume mampu abeskan seekor je…ingat nk tapaw bwk blk..tp esoknye kami dah nk blk kampung..so, x de sape nk mkn…hehehe..ape2 pon kami enjoy berdating bertiga di Bora Asmara! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

7 Comments

  1. IbuHakimHaikal March 1, 2010
  2. habibah_bib March 2, 2010
  3. harlinda halim March 5, 2010
  4. harlinda halim March 5, 2010
  5. Pah Zarihan March 5, 2010
  6. harlinda halim March 5, 2010
  7. sirna March 6, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge