Photos of The SYTB Contest 2010 – update.

Hello to all participants!

Juz nak update uols ya…yang saya sedang collect and combine all the participants’ photos. So, untuk mengelakkan kalian menunggu-nunggu, saya akan update by batch ya… And please be informed too, yang saya tak arrange all the photos according to list senarai peserta ya. Saya terus combine je semua gambar yang dah disimpan.

As at to date, saya baru je collect 70 photos. Akan sambung lagi tonite ye. So, untuk membuktikan pada uols yang saya memang sedang berusaha mengumpulkan semua gambar-gambar tersebut, nah saya buktikan! Setakat nie baru sempat edit yang 25 keping nih! Sangat fenin-fenin lalat ye…comel sgt dak-dak nih…hehehe…Kire nie entry preview saje lah yeh… =p

So, tunggu saya update kesemua gambar hokey!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

9 Comments

  1. eliss December 17, 2010
  2. Mommy Aqil December 17, 2010
  3. mama tisya December 17, 2010
  4. ena December 17, 2010
  5. MamaYatie December 17, 2010
  6. CikWa December 21, 2010
  7. AshAnas December 21, 2010
  8. oren December 23, 2010
  9. K-Baby December 24, 2010

Leave a Reply to oren Cancel reply

*