Perhimpunan Agung UMNO 2010

Saya mendapat arahan dari boss saya untuk hadir ke Perhimpunan Agung Umno 2010 di PWTC pada minggu lepas. Saya ke sana pun sebab nak join Majlis Pelancaran Buku “Jawapan Najib” yang juga merupakan buku yang diterbitkan oleh company saya, ITNM.

That was my 1st time pergi ke PWTC semasa Perhimpunan Agung Umno. Tak pernah gi pun event cenggini. Al-maklumlah, orang tak minat politik…hehehe. Memang ramai gilor lah umat manusia mase perhimpunan tu. Especially the white & red people. Semua khusyuk dengar PM dok berucap. Semangat..semangat… =)

Abis je PM berucap, PM terus keluar dan ke stage yang telah ITNM sediakan untuk majlis pelancaran buku beliau. Untuk pengetahuan kalian, buku “Jawapan Najib” ni diterbitkan dalam empat (4) bahasa – Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Mandarin & Tamil. Kalau ade sesape interested nak beli boleh datang terus ke Wisma ITNM ye… =)

So, ape lagi kerja saya kan sepanjang berada di sana…hehehe. Mestilah bergambar-gambar sambil buat-buat sibuk… =p!
Uiii..ramainyeee umat manusia…


Syed Munawar jadi MC…

Memperkenalkan Cik Humaira Mohd. Jais & Pn. NoorAzlina Ahmad – PA’s to Managing Director of ITNM! *tepuk tangan sketttt…* =)

Sape-sape berkenan ngan dak tomey ni, gtau yeh..nanti saya bagi no tepon die!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

8 Comments

  1. kak chah October 28, 2010
  2. mommy icha October 28, 2010
  3. Nia October 28, 2010
  4. Nia October 28, 2010
  5. harlinda halim October 29, 2010
  6. harlinda halim October 29, 2010
  7. harlinda halim October 29, 2010
  8. jay kay October 30, 2010

Leave a Reply to jay kay Cancel reply

*

CommentLuv badge