Percutian Ad Hoc di Port Dickson

Minggu lepas sepatutnya saya ade program. Tapi saya cancelkan di atas sebab2 tertentu…(personal reason yang betul2 tak dapat dielakkan…) Jadi tibe2, kami bercuti secara ad hoc ke Port Dickson!

Kami bertolak around 7.30 malam Jumaat dan highway agak jam serta hujan lebat. Sampai di PD, dah malam.. Kami round-round cari hotel dan tempat paling sesuai untuk menginap. Semasa round-round di area Telok Kemang, kami nampak ade Karnival Sukan Port Dickson sedang berlangsung. Macam best jer..Sbb nampak meriah gitu. So, kami ambil keputusan untuk stay di Cozzi Hotel. Betul-betul bersebelahan dengan karnival tu. Harga berpatutan. RM170 untuk satu malam. Tempat pun cantek. 2-3 minutes walking distance to the beach.

Malam kami check in, macam takde orang je. Kami ambil bilik di level 3, ade balcony. View swimming pool kat bawah. Sunyi sepi jer.. So, malam tu, dah makan sume, kami dok kat bilik je, berehat n tido. Bersedia untuk aktiviti di pagi esok!

Selepas solat Subuh, kami terus siap-siap nak ke laut..macam nak gi tangkap ikan laks…hehehe… Kami ke laut dulu sebab tak sabar2 nak tgk laut yg cantek di pagi hari. So, sepanjang 3 days 2 nites di PD, kami betul2 enjoy the moment! Nak release tension. Lame sgt tak spend our quality time camnie..i mean jauh dr kesibukkan KL, kerja dan daily routine. So, this was our getaway time. Sgt seronok dan happy! So, saya tangkap gambar banyak2 and tepekkan di sini…Sila-sila lah tengok kay! =)

Suasana selepas Subuh….

Jum gerak! Danish sempat main fish dulu…

Danish excited!

Ber”photoshooting”….

My baby….

Memey & Babah

Cantek!

Babah’s son…

Swimming pool time!

Minum susu Memey dulu yeh!

Dah swim naik atas kene balut!

Berposing sakan di tepian pantai…

Babywearing @ PD!

Our Family, Our L.O.V.E….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

3 Comments

  1. amirah July 5, 2010
  2. harlinda halim July 5, 2010
  3. Wan Anie July 5, 2010

Leave a Reply

*