Our Love Song… What’s yours???

Saya dalam mode jiwang dan saya nak ajak uols semua berjiwang…boleh??? Hehehe…saje nak mengimbau kenangan di angin lalu. Zaman saya dan hubby bercintan-cintun di UIA dulu-dulu. Actually kami ni sebaya, satu course (kami course Law) and banyak lah jugak satu kelas yang sama. Berkepit macam belangkas sampai kena kutuk dengan kawan-kawan pon kami pedulik hape. Yang penting kami bahagia…ehehe. Dating tiap-tiap hari tak pernah busan. Breakfast & lunch memang wajib together. Dinner je tak selalu. Kalau time kelas yang sama tu, asik main jeling-jeling jek…kihkihkih… Jangan geli sampai nak muntah darah lak yeh uols! Siok taw mengimbau memori cinta nih. Dan Alhamdulillah…jodoh kami panjang dan akhirnya ke jinjang pelamin. Dah anak satu nak masuk dua pon! Bestnyeee rase….

Dan saya saja ngade-ngade nak share dengan uols video nih. This is one of the song yang hubby dedicated to me masa tengah hot bercinta dulu. Actually saya mintak tolong die repairkan komputer saya yang rosak. So, saya bagilah CPU kat die untuk die and member die repairkan. So, bile die pulang balik CPU tu kat saya, die ade savekan satu folder penuh dengan lagu-lagu and video jiwang-tak-hengat. So, ade sekali die SMS and bagitau saya suh dengar lagu More Than Words ni and die tujukan khas untuk saya. That’s why I LOVE THIS SONG SO MUCH!ย  Owhh..bahagianye rase… Rasa macam baru jek semuanya berlaku semalam! So, jum korang…kite jiwang-jiwang sat! (Mode sedang floating in the air nih..angau lak dengan suami snirik tetibe! ;p)

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/UrIiLvg58SY" width="560" height="450" allowfullscreen="true" fvars="fs=1" /]

Saying I love you
Is not the words I want to hear from you
It’s not that I want you
Not to say, but if you only knew
How easy it would be to show me how you feel
More than words is all you have to do to make it real
Then you wouldn’t have to say that you love me
Cos I’d already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn’t make things new
Just by saying I love you
More than words

Now I’ve tried to talk to you and make you understand
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close don’t ever let me go
More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldn’t have to say that you love me
Cos I’d already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn’t make things new
Just by saying I love you
More than words

I will always LOVE you forever and ever…KU ADDY FAZLY!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

7 Comments

  1. amirah May 11, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
  2. mamajong May 11, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
  3. mamajong May 12, 2011
  4. azurasamsuddin May 12, 2011
    • Harlinda Halim May 13, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge