Mommy Danish yg OVER!

Salams frenz!
Muqaddimah utk entry hari ni…saya tengah tension tgk agreement yg berlambak2…ce tgk kat bwh nun…
 
Sume file2 ni saya kene settlekan before end of the year…wowwww……sgt cekal la sy menghadapi bulan Disember ni nampaknye….
So, utk menghilangkan tensi sy pon memberi sedikit ruang kpd diri sy utk bergumbira seketika…seketika je ye. Dan hasilnye, ni la kije sy! Berposing dgn tudung Munawwarah yg baru je beli kelmarin. Bak kate emak saya di kampung, “ketinggalan zaman tul budak nie…” Hehehe…mmg pon…nak wat cane. Sebelum ni sy teringin sgt2 nak pakai. Tp Mr. Hubby x approve. Pendek la, x tutup dada la… So, bile dah keluar fesyen yg labuh bwh dada sket, sy pon sambar le. And “paksa” hubby utk approve jugak-jugak tudung ni! =)
Nah..ni die…model “mak dara” bertudung munawwarah utk tatapan kawan-kawan semua (ampun ye di atas ke”over”an sy berposing perasan cun…)
 
Sukenyeeee color pinky-pinky ni!
Ni mcm “makcik-makcik” punye gaye kate my hubby….
 
                Ni satu pose spesel  4U2C = From Us Cantek+Comel!!! =p

Cukup la sy merapu di pagi hari ni…jum temankan saya menghadap agreement yg membukit ni plak! sob..sob…sob…..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge