Mesin Jahit Idaman Hati… ;)

Last week saya pi teman hubby ke Carrefour. Semenjak hubby rajin lepak di sana, saya pun follow lah..boleh lah bershopping sambil-sambil hubby berborak dengan kawannye yang baru je buka gerai Ayamazz Roti Impit kat food court Carrefour tu.

Seperti yang saya war-warkan selalu in my FB, saya sangat sangat sangat teringin untuk memiliki sebuah mesin jahit portable NV50. Sebab? Sebaaaabbbbb saya dah jatuh chenta dengan NV50 ever since saya teringin nak menjahit awal-awal dulu. Lagipun mesin jahit industri boleh jahit lurus saje. So tak dapatlah nak jahit fancy-fancy sket. Lagipun saya memerlukan decorative stitches untuk beberapa sewing projects yang saya sedang dan mahu buat.

image

Awal tahun hingga Mei yang lalu ada promotion untuk mesin jahit nv950 sebenarnya. Bila dibaca-baca tentang functionnye macam sangat best dan menarek lah kan. Sebab nv950 ni 2 in 1. It is a SEWING & EMBROIDERY machine. So saya ala-ala terrrsuka dekat this machine lah pulak…lagipun saya tak lah berniat nak lenjan mesin ni kalau saya ada nanti. Sebab for sure saya akan lebih kerap pakai my industrial machine yang lebih tahan lasak and boleh dirempit lama-lama… 🙂

Nak jadi cerita, masa saya jalan-jalan dalam Carrefour tu, saya round-round di section barang elektrik dan ternampak  a few portable sewing machine dijual! Annnddd NV950 masih lagi promo price! See??? RM1999! Kalau harga normal is actually RM3999. And promosi RM1999 diseluruh Malaysia tu actually dah lama ended. But i know masih ada a few online seller yang offer that promo price.

image image Masa saya tengok ni still ade 1 unit NV950 available…this week i dunno la. Kot dah ade orang beli ke…but pls dun worry…sesiapa yang masih interested nak beli this machine, uols still boleh beli dengan harga RM1999 from Kak Ruzila Kasim…tak silap saya Kak Zila ada post status di FB beliau yang NV950 ada extra stock from her supplier. So cepat-cepatlah contact Kak Zila ye… 🙂

As for me, saya dah memperolehi apa yang saya idam-idamkan…hihihi…dan saya dah pun berpuas hati! Nanti ada masa saya cerita lagi yeee… 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge