MEDELA HARMONY on SALE!!!

Salam to all breastfeeder!
Remember my en3 on breastpump? Saya ada bercerita tentang breastpump Medela Harmony kan…Saya menggunakan breastpump ini ketika Sepctra 3 saya di hantar service selama hampir 2-minggu. So, it was really helpful and saya sangat suka menggunakan breastpump ni! Dalam masa tak sampai 3 minit, susu dah reach 2-3oz! rase mcm sekejap sgt! Dan saya tak rasa sakit langsung menggunakan breastpump ni…ianya sangatlah selesa…Boleh mengepam sambil rilek-rilek & santai-santai tengok TV jerr…ehehehe…

Untuk pengetahuan semua, Medela Harmony is only meant for single pumping ya… Tapi single pumping yg sangat-sangat membantu. Expecially sebagai pump kedua anda…atau boleh juga dijadikan pump utama bagi occassional pumper….

Ingin mencuba breastpump best ini??? Anda boleh order SEGERA dengan saya ye! Saya menjual set Medela Harmony Pre-Strerilized. Which means it does not require cleaning & sterilizing prior to first use. Boleh terus guna once you received the package! Berbaloi bebeno lah guna breastpump nih!
HARGA PROMOSI RM200 sahaja!!!

Brand new in hygenically-sealed pack.

Contents:
1) 1 sanitised Harmony breastpump
2) 1 SoftFit breastshield
3) 1 5-oz container
4) 1 lid
5) 1 container stand
6) Instructions
Medela Harmony specifications :-

This manual breastpump is ideal for mothers who only express milk occasionally and do not want to miss the usual feel of their baby.
Jika berminat untuk membeli produk ini sila kilik SINI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

10 Comments

  1. MaS PuTRi April 2, 2010
  2. harlinda halim April 6, 2010
  3. Anonymous May 5, 2010
  4. harlinda halim May 5, 2010
  5. Amy June 18, 2010
  6. Anonymous July 30, 2010
  7. huda September 20, 2010
  8. harlinda halim September 20, 2010
  9. mala_paola January 18, 2011
    • Harlinda Halim January 18, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge