Life baru..semuanya baru! Haih….

Saya sangat payah nak menyesuaikan diri dengan benda baru. Memang perangai saya sejak azali. Dari kecik sampai lah dewasa dan dah jadi mak orang, saya masih ada that attitude. I dun like changes. I’d rather stick to my normal routine, my favorite food etc etc. Saya “kurang” suka perubahan. Unlike my hubby yang SANGAT suka mencuba sesuatu yang baru. I am totally the opposite of him in that sense.
Sudah 2 bulan saya berpindah ke tempat kerja yang baru dan berpindah ke rumah baru. Danish pun baru pindah ke taska. Pertukaran yang agak mendadak dan terlalu banyak dalam hidup saya ini, dan berlaku dalam tempoh masa yang sama, menjadikan saya seorang yang slow, lembap sket dan tak-taw-nak-mula-dari-mana. Saya banyak menghabiskan masa belajar keadaan sekeliling dan mengexplore benda-benda baru dalam hidup saya. Sampai nak mengupdate blog pon terasa beraaaaatttt bebeno tangan nih!
Tapi takpe, my hubby baru je menguruskan hal ehwal registration internet untuk umah kami. So, insyALLAH taklah saya busan langut kat umah tak dapat buka blog. Nak harap buka kat opis memang boleh.Tapi nak update memang payah! Juz imagine, i am the ONLY legal advisor here! Semua legal matters mak buat sorang2! Tapi takper…i love my job now…Kerja tu kan satu IBADAH…*mode insaf*
Baiklah kawan-kawan semua, entry selepas ini akan saya karangkan untuk santapan minda para ibu yang menyusui anak-anak mereka yang baru bergigi atau sudah bergigi penuh atau separa penuh! Hehe..meh saya kongsikan experience “indah” tatkala menyusukan “dracula” comel ku itu..ehehe…
Sehingga berjumpa lagi di entry yang seterusnye! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

10 Comments

  1. buah kedondong September 24, 2010
  2. mas September 27, 2010
  3. harlinda halim September 27, 2010
  4. wan nurul hezrina abd halim September 28, 2010
  5. harlinda halim September 28, 2010
  6. wan nurul hezrina abd halim September 28, 2010
  7. wan nurul hezrina abd halim September 29, 2010
  8. cintaimansofea September 30, 2010
  9. shida October 4, 2010
  10. deena awanis October 4, 2010

Leave a Reply

*