Launching My Online Shop!

*STICKY ENTRY*
-scroll down for my new entry-
Yuhuuuuu kawan-kawan!

Dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMAANIRRAHIM saya dengan ini melancarkan RICH MOM BOUTIQUE yang masih tak seberapa ni. Sampai tak tido, tak mandi, tak makan saya nak menyiapkan online boutique nie…bukan susah pun ye dak..saya je yang x brp nak pandai lagi godak-menggodak.

As introduction, Rich Mom Boutique is an online boutique which provides all what modern moms need and love to buy for their self as well as their little ones. As at to date, we are still updating the products and there are still a lot of other cool stuffs coming in. So, i hope u guys will be patient k. Tak larat la mak ngah sorang ni tak mandi sampai sebulan!

This online boutique was inspired and founded by me myself and hubby yang memang gile boros bershopping online! Dapek gaji jer mula la tangan ni gatai sampai bengkak2 kalau tak dapat order barang. Dalam seminggu ado jo kotak Skynet la, Poslaju la, Airpak la dok sampai kat opis. Sampai org dok tanya yang saya nie dok beli ape la tiap2 bulan. Hehehe….

So, setelah berdiskusi bersama hubby terchenta (please note yg my hubby ni memang hardcore businessman) die “mengarahkan” saya buat biz secara online. Dan…inilah hasilnya setelah 3 bulan merancang dan membuat preparation.

I got nothing more to say, juz ALHAMDULILLAH….ape yg saya impikan dah ade…So, what now??? Apo laie…PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI! Marketing is the most crucial part in business!

So kalian….SPREAD THE WORDS! Luv u olsss..mmmuaaaahss! =p

I luv purple so much!

List of products

So, tunggu ape lagi…jum ramai-ramai terjah Rich Mom Boutique!

Rich Mom Boutique can be visited through this link http://richmomboutique.blogspot.com or juz click My Online Shop button kat atas nun ye… =) Enjoy your shopping moms!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

8 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e June 25, 2010
  2. Mya Syazmaya June 25, 2010
  3. Dakjaat June 25, 2010
  4. harlinda halim June 30, 2010
  5. firuza_027 July 2, 2010
  6. harlinda halim July 2, 2010
  7. shida July 8, 2010
  8. rlong bomba July 8, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge