Jom pakat join Malaysian WAHM (Work-At-Home-Moms) Community! :)

Hellooowwww Mommies yg Awesome! šŸ™‚

Dengan rasminya Lyn nak announce mengenai Facebook Group yang telah diwujudkan sejak lebih kurang 2 bulan yang lepas, telah pun reach 677 members as at to date! What an encouraging figures! Lyn selaku Admin & Creator of the group sangatlah gembira dengan jumlah keahlian yang dah hampir mencecah 700 orang. Dan yang pastinya bukan figure itu yang patut dibanggakan sangat. Tetapi individu-individu yang menjadi ahli kepada community ini sendiri.

Sila KLIK gambar untuk paparan lebih jelassss…. šŸ˜‰

Most of us in this group adalah ibu-ibu hebat yang bekerja dari rumah (WAHM) samada secara full-time ataupun part-time. Mostly ahli-ahli group ni memang dah lama berbisnes & tak kurang juga yang baru berjinak-jinak dalam dunia bisnes. Apa-apa pun Lyn nak ucapkan CONGRATS to all of you mommies sebab uols memang sangat-sangat AWESOME! Kita patut berbangga menjadi seorang IBU yang hebat. Mana taknya, dengan menggalas tanggungjawab sedia ada sebagai ibu menguruskan anak-anak, suami, rumah, kerja di pejabat (for mommies yang masih bekerja), kita masih punya masa untuk menambah lagi “kerja” dengan menjalankan bisnes! Hebat…hebat… Sila tepuk tangan untuk diri kita sendiri! Clap..clap..clap! šŸ˜€

Besar harapan Lyn agar group MWAHMC ni akan berkembang lagi dan akan disertai oleh lebih ramaiiiii lagi mommies di luar sana. Jum kita jadikan trend bekerja dari rumah ini sebagai satu fenomena baru di Malaysia agar negara kita akan dapat melahirkan lebih ramai USAHAWAN terutamanya di kalangan ibu-ibu tidak kira yang masih bekerja (Full-Time-Working-Mom) atau yang tidak bekerja (Stay-At-Home-Mom)! šŸ™‚

Lyn juga berharap agar MWAHMC akan menjadi satu group yang akan menjadi bahan RUJUKAN, DISKUSI & ARENA untuk kita bertukar-tukar idea & pendapat serta berkongsi ilmu, maklumat & pengalaman masing-masing dalam menempuhi dunia bisnes yang penuh cabaran & liku. Semoga group ni jugak dapat mencipta usahawan-usahawan yang berjaya di dalam bidang-bidang yang berkaitan.

Justeru, Lyn nak invite semuaaaa mommies from Malaysia untuk join the community & sama-sama kita menimba ilmu dan unite together dalam usaha untuk memajukan bisnes dan memartabatkan status ibu kat Malaysia nih! Jum sama-sama capai visi & misi untuk menjadi JUTAWAN MUSLIMAH! Aminnnnn…. :)!

Okay kalian…kepada yang belum join the community, Lyn dengan penuh berbesar hati dan gembira nak invite kalian untuk menyertai kami di MWAHMC hari ini juga! Jangan malu, jangan segan yea… Kita sama-sama share ilmu dan rahsia untuk sama-sama berjaya dalam bisnes. Kalau kalian nak join, sila request untuk di”add” kedalam group FB MWAHMC di link ini ye —>Ā https://www.facebook.com/groups/272386236172102/.

Jumpa di sana taw! šŸ˜€

P/S : Di kesempatan ini, Lyn nak ucapkan TAHNIAH pada Kak Anja Juliah Abu Bakar (Blucotton), Fatimah Al-Zahra’ Ā & Ayu Khairy (Ezurin Shoppe) sebab mereka ni dah pegang title full-time WAHM baru-baru ini! Semoga mereka dan kita semua lebih MAJU & BERJAYA dalam bisnes!

*Speech dah ala-ala ucapan dari YB Datuk Harlinda Halim kekdahnye! Ehehehehe… šŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

One Response

  1. Rizal Salim August 25, 2012

Leave a Reply to Rizal Salim Cancel reply

*

CommentLuv badge