Harlinda Halim as the Bling Buubies Ammbassador featured in Pa&Ma February 2011!

Kalian ado beli Majalah Pa&Ma isu February 2011??? Hehehe…perasan tak kat page kedua booklet mag tuh ade gambor sape??? Kalau tak beli pon takpe lah…meh ni saya nak “tayang” sket ape yang ade kat page tuh…

Jeng..jeng…jeng…for the 1st time saya kuar majalah Pa&Ma and being featured as the Bling Buubies Ammbassador! Hehehe…peghakkk gilerr bak kate oghang peghak…tapi tak lah jakun sangat kan. Dolu-dolu zaman mude-mude pon I dah pernah masyuk TV ponnn..muehehehe…(berlagak tak kena gaya lah haku nih!)

Oklah..malas nak citer panjang…saje nak tempel gambar dalam entry ni untuk buat kenang-kenangan dan tatapan kalian! =)

Mak sukeeeeeeee…..hehehehe…. =)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

21 Comments

  1. Kay February 10, 2011
    • Harlinda Halim February 10, 2011
  2. ummi amna amzar February 10, 2011
    • Harlinda Halim February 10, 2011
  3. Cute Mum February 10, 2011
    • Harlinda Halim February 10, 2011
  4. amirah February 10, 2011
    • Harlinda Halim February 10, 2011
  5. eida February 10, 2011
  6. mamaJong February 10, 2011
    • Harlinda Halim February 10, 2011
  7. deena awanis February 10, 2011
    • Harlinda Halim February 10, 2011
  8. mala_paola February 16, 2011
    • Harlinda Halim February 18, 2011
  9. Azeima February 16, 2011
  10. wawa February 23, 2011
  11. shaedah February 28, 2011
  12. Norazilah Nuji July 18, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge