Happy Birthday To anak Makcik Lida & Pakcik Halim!

Tepat jam 1.02 pm tadi genaplah usia saya 27 tahun! Oh..x sangke saya dah sampai ke usia ini. Macam tak percaya… Rase macam baru je berangan-angan mat jenin nak kahwin dengan anak raja…tengok2 dah ade anak sorang & kawen dengan “Pak Ku” sorang tuh….

Ape2 pun sempena Hari Lahir saya yang ke-27 ini, saya nak wish kat Mak Abah saya, TERIMA KASIH kerana melahirkan dan membesarkan saya ke dunia ini. Tanpa Mak & Abah, inda takkan berada di tahap ini. Kalianlah yang telah berkorban seluruh jiwa raga untuk memberikan saya “hidup”….

Dan yg paling UTAMA…ALHAMDULILLAH…syukur pada ALLAH swt yang masih memberi peluang untuk daku berpijak di bumiMu, menghirup udaraMu dan mengambil setiap rezeki dariMu. Ku pohon panjangkanlah usiaku agar dapat aku terus-terusan mengumpul amal di dunia ini. Amin….

To abang & anak mak, malam nie bawak mak kuar makan wokeh! =p!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

8 Comments

  1. amirah June 28, 2010
  2. harlinda halim June 28, 2010
  3. Wan Anie June 28, 2010
  4. harlinda halim June 28, 2010
  5. Mya Syazmaya June 29, 2010
  6. deena awanis June 29, 2010
  7. amirah June 29, 2010
  8. harlinda halim June 30, 2010

Leave a Reply

*