Popular Posts

“SHOW YOUR TEETH...

Salam and Hello To All Beautiful Mommies, Daddies, Aunties, ...

And the results...

Saya adalah seorang yang sangat-sangat tidak sukakan KETIDAKPASTIAN ... saya ...

Updates – Senarai...

First of all, thanks a lot di atas penyertaan yang ...

Preparing Solid Food...

Weekend baru ni adalah weekend yg sgt besh! Sy punyai ...

Special Entry For...

Saya cukup suka “tolong” orang yang sangat kepinginkan ...

Twitter updates

No public Twitter messages. Twitter
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Yeay! Finally! Saya berjaya buat entry ini untuk kalian semua! Fuhhh…mata dah tahap toing toing nie… =) Okay, kepada semua 156 peserta, sila cari dan lihatlah gambar anak-anak kalian yang sangatlah chomeyl-chomeyl belaka! InsyaALLAh esok saya akan umumkan TOP 50 pulak okey! Saya dah ada senarai shortlist untuk peserta yang berjaya melayakkan diri menjadi TOP 50. Hehe…so, kalian tunguuuuu… =)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Responses so far.

  1. Mrs. K says:

    uihh.. ramai nye baby tayang gigi… hehehe..
    gudluck to all..
    Mrs. K recently posted..Contest Si Manjaku Comel

  2. mama tisya says:

    ada gmbr tisya di situ..wah rmi btul..sure pening juri..slamat memilih pemenang..hrp2 ada rezeki tisya
    mama tisya recently posted..MamaTisya @Facebook

  3. Just says:

    juling mata tgk..
    Just recently posted..Birthday Lunch Treat

  4. mrs_zura says:

    yeay gmbar habib ada..hrp2 terpilih…
    mrs_zura recently posted..Nak citer pasal semalam Rabu

  5. fara says:

    aduii..geramnyer tgk bdk2 menyengih..slamat mengundi yer..hehheh
    fara recently posted..My Girl Want This Skirt Giveaway

  6. CikWa says:

    Good one :)
    good luck to both my super soleh kids :)

  7. wah ramainya..semua comel2 pulak tuh..hehe
    syazwana jamal recently posted..Ikan masak sambal lada hiris

  8. umidanish says:

    goodluck my encem..hehehe.. goodluck utk semua baby2 yg cute2 jenuh cari muka danish

  9. MAIA says:

    Best la, gambar ni kalau buat muka depan majalah pun cantik ni..hehe.
    MAIA recently posted..TRAGEDI CINTA ISTERI- Genta-Rasa

  10. nanakimie says:

    hehe..nmpak da aufi;)

  11. Hana Kirana says:

    ramai nye.. sure ting tong nak satukan semua… oklah gambar Amsyar naik

  12. aanie says:

    xdapat join sb baby xde gigi lagi…:(
    aanie recently posted..CUTI-CUTI SEKOLAH GA !

  13. HASLIZA says:

    dah ada gambar aqilah.thanks lin accept me

  14. beba says:

    yeay..gambar Alif ada dah kat situ..tak sabo nak tunggu result top 50..harap2 alif layak.. :D
    beba recently posted..Alif and ayah bersengketa

  15. tengok semua gambar-gambar tu,comfirm semua mommy2 pun tersengih2 kan…kiut semuanya gambar tu

  16. Lela-Lelord says:

    wow raainya….good luck uols
    Lela-Lelord recently posted..Memorable Anniversary Contest By Lelord

  17. aniza says:

    hopefully Muaz is in d list..hehe
    aniza recently posted..Outstation

  18. ibuafiqah says:

    TQ lin sbb accept irni..
    dah ada gambar fiqah..
    good luck to all..

  19. MaMa_aDHa says:

    kak kenapa gbr anak sy takda.. hari tu dlm list senarai nama ada nama link sy…

    syarat tak cukup yea…
    ni link contest kak yang sy join:

    http://girlperak.blogspot.com/2010/11/show-your-teeth-baby-contest-2010.html

  20. wina says:

    susahnya nak pilih…

    gud luck to all!
    wina recently posted..Birthday Contest By Mama-Balqis

  21. MaMa_aDHa says:

    eh sorry kak bru perasan gbr anak sy dah ada.. rupanye terselit dibawah.. sorry yea kak.. comel2 belaka peserta.. good luck semua peserta

  22. fiza says:

    mak ihhh! memang pening lalat nk pilih..semua berbakat tyg gigi! comel2 je semua dg mimik muka masing2..hihihihi
    fiza recently posted..UV dan Buffered Earning! Nak tips sikit- boleh

  23. oren says:

    okes, my boy ada disitu..hikhik..

    *lps nih buleh private blo semula :P*

  24. hezrina says:

    huhu gambar maira mcm tak nampaklah pulak gg nyer…waaa
    hezrina recently posted..Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira

  25. alycia says:

    picca Adam Zikry ada kat situ… tq yer ;)
    alycia recently posted..Cerita kahwin Yang Tak Habis

  26. Erin says:

    comel2 kesemuanya ek…fening nak pilih :) good luck everyone!
    Erin recently posted..Oppss terjebak sudah!

  27. baby says:

    mak aiiiiiiiiiiii ramainye..anak saya dha ada ..tq..
    baby recently posted..BUSYBUSYBUSYMINGGU INI TERASA CEPAT SUNGGUH MASA BERLALU

  28. mappiau says:

    heheheeh comeinyer masing2 tayang gigi huhuhu
    mappiau recently posted..Sabar La Yea Irfan Dapat Mama Kuat Menyakat -P

  29. semua tomei2 belaka…cun…
    wish luck la to my bb…
    zack aka cintahati recently posted..GIVEAWAY 2 SUFFAH BEAUTY SHOP

  30. chugie says:

    wah… ramainye budak2 comel!
    yeay! anak sy ade lah.. tq
    chugie recently posted..Melatah

  31. mamalieyna says:

    wow ramainye…jenuh nak pilih ni..comei2 belaka! my arif ada disitu..good luck!


*

CommentLuv badge