Entry Yang Menginsafkan From Aididleaks

Assalamualaikum wbt kalian!

Entry saya kali nie juz nak share dengan kalian tentang satu entry yang saya suka giler bace! It was written by Aidid Muaddib in his blog yang very interesting. Actually my hubby lah yang sangat obses baca blog Aidid Muaddib nie. Al maklumlah, blog Aidid Muaddib nie banyak share tentang business especially MLM…so, die kupas in very details explanation tentang business MLM nih. That’s why hubby suke baca sebab nak mencari KEBENARAN tentang dunia MLM nih…if uols nak tau lebih lanjut, uols baca lah blog tu sendiri yeh… 🙂

So, satu malam nie, hubby suh saya baca satu entry yang ditulis oleh Adidi Muaddib in his blog… So, saya pon baca lah… And saya tau boleh kata setiap entry mamat nih memang panjang berjela and kalau nak baca jangan skip-skip. Kena baca semuaaa sekali baru faham…hehehe. Dan Alhamdulillah..saya berjaya baca word by word entry tersebut. So, saya rasa that entry sangatlah MENARIK dan MENGINSAFKAN. So, saya nak share dengan uols semua…

Tapi before uols nak start baca entry tersebut, saya juz nak bagi pesanan sket yeh :

1) Baca bila uols rasa uols dah bersedia dan ada masa yang cukup untuk menghayati entry tu;

2) Baca dalam keadaan tenang;

3) JANGAN SKIP-SKIP WALAU SATU PARAGRAPH! Please read word by word supaya uols faham the whole story yeh!

4) Jangan terkujat dengan penggunaan bahasa mamat nih…coz i think die ni memang jenis cakap straight forward and tak lapik…but looking at the positive side of it lah kan, baca blog die nih senang faham, even keras penyampaiannye. So, as for me, abaikan jer part harsh words tuh..kita amik initipati jer… 😉

5) Ambil iktibar dari entry ni (secara spesifik) coz for me, tak semua orang LELAKI boleh faham perkara-perkara tertentu tentang wanita especially apa yang dia citer kat dalam entry tuh. Kalau orang lelaki pon boleh faham dan appreciate benda-benda camtu, apatah lagi kite PEREMPUAN yang confirm memang merasai semua benda tuh…kan?

Last but not least, semoga ALLAH SWT jadikan kite di antara golongan yang bersyukur dengan nikmatNYA…A very SPECIAL THANKS to bro Aidid Muaddib for such an amazing entry! 🙂

So, dah ready ke??? Hehe..kalau dah sedia sila klik link ni kay –> LIGHTNING CRASHES. Enjoy ur reading! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

9 Comments

  1. Mommy Aqil May 10, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
  2. mya syazmaya May 10, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
  3. mamajong May 11, 2011
    • Harlinda Halim May 11, 2011
  4. mamajong May 12, 2011
    • Harlinda Halim May 12, 2011
  5. Mass Casper May 30, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge