Danish 2nd Birthday Bash!

Halu kawan-kawan!

Kabare? Lama den x hapdet blog kan? Bukan ape, bz semedang…tak sempat nak mengomel panjang kat blog nih. Entry kali ni pon mak buat rengkas aje. Nak ngapdate kome tentang peristiwa bulan Mei yang lalu di mana anak teruna kesayanganku telah pun menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-2 pada 30 Mei 2011 yang lepas.

Celebration di buat di rumah Tok & Opah Danish belah Teluk Intan, Perak (belah saya lah tu!). Sama macam tahun lepas. Sebab dekat sket kan…hehehe. So, like previous year, Opah masak-masak sket & kami celebrate sesama ahli keluarga sahaje. Tak invite sesape pon. Lagipun minggu tersebut semua kengkawan ramai yang pulang ke kampung halaman masing-masing. So, even tak dak VIP datang, celebration still meriah gitu dek keriuhan makcik-makcik & pakcik-pakcik Danish yang memang kepohchi..ehehehe…

Thanks to Kak E-car sebab sudi menerima order cake birthday saya once again dalam keadaan last minute…ehehehe. So, jum le kome kite cuci-cuci the mata tengok photos yang kami snap semasa majlis sambutan hari lahir Danish aritu…enjoyyyyy… ;)!

Danish yang dah nak jadi Big Bro very soon… 😉

Cake Danish With Nomen (“Ultraman”) kesayangannye…

Danish & Elmo

Pak Cu Nabeyl

Control macho

Muka happy bebeno!

Malu-malu kucen..cessss…kunun je tuh!

Opah peluk Danish yang sedang malu-malu kucen

Lauk-petok yang Opah masak..simple2 jek…

Babah baca doa selamat

Muka control lagik! 😉

Macam iklan Kopi Power jekkk… ;p

Danish buat-buat malu dengan makcik-makcik nye…

Last-last Danish terkekek-kekek happy! Hehehe….Suka sangat rupenye tuh! 🙂

HAPPY BIRTHDAY SAYANG ANAK MAK FOREVER TILL JANNAH! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

3 Comments

  1. mya syazmaya July 1, 2011
  2. zai July 1, 2011
  3. amirah July 1, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge