CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL

Yo! yo! Mommies! Memandangkan dah lama saya tak join contest, hari ni saya nak join lah kan… Sebab saya tengok title contest tu macam menareks gitu. Tak kisah lah ape hadiahnye, yang penting saya menge”join”kan my baby Danish in this contest.

Oh ya, saya dapat tahu tentang contest ni daripada blog uMiDaniShku. Tengah-tengah berblogwalking, saya menyiggah kat blog uMiDaniShku, ternampak lak die join contest nih. So, saya pun nyebukkan diri lah nak ke blog penganjur contest nih iaitu owner blog Arisyanaqiz. So ape kah syarat-syarat contest nih? Sile baca kat bawah nie ya :-
1) COPY & PASTE banner contest kat atas nun kat SIDEBAR & ENTRY anda;
2) TAJUK entry hendaklah berbunyi “CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL“;
3) UPLOAD 1 keping sahaja gambar anak or sesape yang anda nak letak dan paling penting make sure gambar budak tu WAJIB ade MUNCUNG YANG PALING SEKSI! Tengok title contest pon faham kan… =)

4) Umur bayi/kanak-kanak  hendaklah di antara 1 bulan – 6 tahun;

5) Sertakan nama penuh & umur bayi/kanak-kanak tersebut dalam entry contest anda

6) Tinggalkan permalink entry contest anda di entry Arisyanaqiz tersebut okay!
7) Tarikh tutup ialah pada 01.11.2010 (tepat jam 12.00a.m) taw!
Nah Arisyanaqiz…Ini entry contest dari blog harlindahalim! Tengok betul-betul taw moncong buah hati saya nih! =)
Nama diberi :
KU MUHAMMAD DANISH ISKANDAR
IBNU
KU ADDY FAZLY

Umur :
1 tahun 5 bulan

Tarikh Lahir :
30 May 2009
Jum kalian kite join the contest! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

2 Comments

  1. arisyanaziq October 21, 2010
  2. harlinda halim October 21, 2010

Leave a Reply

*

CommentLuv badge