Cheque From Nuffnang

Saje je nak mami jarum citer kat korang yang saya pun PERNAH dapat cek from Nuffnang….hik..hik..hik… Tak de kije kan??? Orang lain dapat riban-riban sampai leh jadik jutawan, saya yang dapat tak berapa ratus ni pun dah ngengada nak show off…hahaha. Bukan nak show off sebenarnye…saje nak buh kat blog kesayangan bagi tujuan rekod dan rujukan di masa hadapan! =p

Dulu gigih gak la nak direcognize oleh Nuffnang nih…tapi lama-lama rasa macam malas lak nak beria-ia…saya berblogging pon sebab saya suka sebarkan info-info terkini tentang life saya especially tentang breastfeeding & parenting & wutever i feel like writing in here.

Ape-ape pun, saya nak ucapkan THANKS A LOT to Nuffnang sebab sudi bagi saya duit…saya suka sangat-sangat! Nanti saya cuba lagik dengan bersungguh-sungguh untuk dapatkan more $ from Nuffnang…muehehe… Ok lah..dah ngantokssss. Esok ade kursus best lagik nak kena attend. So, mohon permisi ye kalian…nite-nite uolsss….sweet dreamzzzzz…. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

4 Comments

  1. Mus February 18, 2011
  2. noor February 21, 2011
  3. eliss February 21, 2011
  4. lydzar February 22, 2011

Leave a Reply

*

CommentLuv badge