Celebrating My Hubby’s 27th Birthday!

Hello Kengkawan!
Saje nak sharing what did we do for my hubby’s celebration last month. He celebrated his 27th birthday on 20/4/2010 and i did not buy him anything because i want him to choose himself what he wants. Dah jadi praktis kami setiap kali birthday, i will bring him out and asks him ape yang die nak for his birthday. My duty just to allocate the amount of money for the purpose of buying the thing. Senangkan? Sat lagi nak wat surprise memang tak syok. My hubby ni saaangat fussy bab-bab barang-barang yang nak dipakai. So, dari saya rase kecik hati tengok die tak suka barang yang saya beli, lebih baik saya bawak die carik barang-barang yang die nak. Provided that barang tu tidak lah over the budget ye….ehehehe…

So, sebab tak beli adiah, malam 20/4 tu saya pon bawakla hubby together with Danish and my sister makan-makan besaq kat sebuah restaurant yang sangat romantik lagaknye. Nama pon ala-ala romantiks taw…INTAI-INTAI gitu namenye. Bak kate my Hubby “Peek-peek” name restaurant nie… =)!

Ape yg uniknye restaurant ni ialah, location nye sangat bersesuaian dengan namanye. Memang style intai-intai gitu nak carik restaurant nie. Tak nampak dek mata kasar lah boleh kate… Kene intai-intai dulu celah-celah bukit dan kedai baru nampak! 
Tapi bile dah masuk memang terasa ke”romantikan” suasana tempat nie. Dengan tepi tasiknye, suram-suram je…Tapi tak leh nak romantik sgt sebab ade dua orang budak yang itut. So, kami terpaksa jadi mak bapak yang “professional” le… =)
Dan ape yang paling best ialah makanannye saaangtlah sodap! Sampai lani dok terasa-rasa kat tekak! Semua masakan adalah masakan ala-ala Thai. Dan  FYI, tempat ni telah pon dikunjungi oleh Jalan-jalan Cari Makan disebabkan keunikan tempatnye.
Saya nak cerita panjang tentang ape yg kami order malam tu pun x reti. Terrlalu lapaq sampai lupo ceq nak tangkap gambar2 makanan untuk ditunjukkan kpd rakan-rakan sekelian. Kalau nak tau, kawan-kawan gi je lah terus ke Intai-Intai ni ye! Rase snirik makanan-makanan kat restaurant nie. memang tidak menghampakan taw… =)
Sebab malas nak cerita panjang sangat, nah saya sisipkan gambar-gambar kejadian…enjoy! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DAPATKAN UPDATE TERKINI SETIAP HARI!
"Subscribe" dan dapatkan pelbagai info, tips & panduan penting mengenai topik-topik berkaitan natural parenting, WAHM, remedi alami dan pelbagai maklumat menarik khas untuk bacaan anda.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
The following two tabs change content below.
WAHM . Natural Parenting Practitioner . Entrepreneur . Organizing Expert . KHALIFATULLAH .

Leave a Reply

*

CommentLuv badge